مهدیه احمد سلطانی
1 سال پیش
سلام شب بخیر ؛ داستان اون انتشار آب که غیر اسمزیهچیه؟ همین آپوپلاستیه؟
سید محمد متین رشادی
1 سال پیش
سلام منظورتون چیه؟
مهدیه احمد سلطانی
1 سال پیش
@سید محمد متین رشادی درستهمتوجهشدم؛ بعد من یک سواله دیگهام دارم در این باره اونم اینکه : همین انتشار بدون اسمز همون آپوپلاستی هست؟
مهدیه احمد سلطانی
1 سال پیش
@سید محمد متین رشادی متشکرم.
حنانه سه برادر
1 سال پیش
ببخشید در دقیقه ۱:۰۶:۳۲ استاد میگن این اتفاق باعث میشه شیره پرورده حرکت کنه به سمت مثلا محل مصرف یه جا میگن ترکییات الی یه جا میگن قند بالاخره چی داره حرکت میکنه؟
نرگس مهدوی
1 سال پیش
قند جزو ترکیبات الی حساب میشه در کل شیره پروده شامل قند و مواد الی دیگه هست که گیاه ساخته
حنانه سه برادر
1 سال پیش
@نرگس مهدوی وای چقدر سریع جواب میدین 😍😍😍🤩🤩
نرگس مهدوی
1 سال پیش
@حنانه سه برادر ❤️ :)
حنانه سه برادر
1 سال پیش
این دقیقه ۱:۰۰:۵۲ استاد میگن یه محل منبعداریم یه محل مصرف خب پس محل ذخیره کننده چیه؟ یعنی چی تو محل مصرف توضیح دادن یه مح ذخیرکننده هست که اگر ترکیبات الی را ذخیره کننده بفرسته یه جای دیگه میشه منبع ولی اگر این ترکیبات الی را مصرف کنه میشه محل مصرف پس بای بگیم ما ۲محل داریم ۱) محل منبع ۲)محل ذخیره که اگر ترکیبات الی را در محل ذخیره ذخیره کنه میشه منبع اگر مصرفشون کنه میشه محل مصرف
نرگس مهدوی
1 سال پیش
محل منبع خودش محل ذخیره هم میتونه باشه از طرفی محل منبع میتونه در زمان هایی موادی مصرف کنه و محل مصرف هم حساب بشه اینطوری نیست که اینا از هم جدا باشن بلکه میتونن همووشانی داشته باشن
حنانه سه برادر
1 سال پیش
@نرگس مهدوی اهااا بله ممنون
نرگس مهدوی
1 سال پیش
@حنانه سه برادر ❤️ :)
حنانه سه برادر
1 سال پیش
دقیقه ی ۵۳:۲۴ رو میشه توضیح بدین
نرگس مهدوی
1 سال پیش
سلام میدونی که اب و مواد محلول توی اوند چوبی توی گیاه جریان داره بعضی شب ها فشار ریشه ای زیاده و این صعود اب و مواد محلول در حدی هست که باعث میشه یه مقداری اب از انتهای این اوند چوبی از طریق روزنه های همیشه باز به سمت بیرون نشت کنه
حنانه سه برادر
1 سال پیش
یعنی چی اب به شکل انتشاری با اسمز وارد میشه؟؟؟
سید محمد متین رشادی
1 سال پیش
ببین طبق تعریف کتاب به انتشار آب از غشایی با تراوایی نسبی،اسمز میگیم یعنی در واقع آب هم مثل مواد دیگه با انتشار ساده منتقل میشه منتها بهش میگیم اسمز یعنی اسمز خودش نوعی انتشار سادست که برای آب بکار میره اوکی؟
حنانه سه برادر
1 سال پیش
@سید محمد متین رشادی 🙄🙄🙄🙄 نه متوجه نمیشم
حنانه سه برادر
1 سال پیش
@سید محمد متین رشادی اهاا متوجه شدم خیلییی ممنون😃😃
حنانه سه برادر
1 سال پیش
من اینجارو متوجه نمیشم میشه یه بار توضیح بدین چطوری اب هم از روش انتشار به صورت اسمز میره مگه اصلا ۲ روش انتشار و اسمز باهم رخ میدن؟؟؟ ایا این انتشار در این قسمت با اون روش انتشار فصل ۱ فرق دارن؟
سید محمد متین رشادی
1 سال پیش
تایمش رو مشخص کنید
حنانه سه برادر
1 سال پیش
@سید محمد متین رشادی ۹:۲۴
حنانه سه برادر
1 سال پیش
@سید محمد متین رشادی 9:24
سید محمد متین رشادی
1 سال پیش
@حنانه سه برادر فرق انتشار و اسمز رو توضیح دادم براتون در یک کامنت اوکیه الان؟
حنانه سه برادر
1 سال پیش
@سید محمد متین رشادی بله بله اوکیه ممنون
پریا جعفریان
1 سال پیش
چرا کاهش کربن دی اکسید باعث بسته شدن روزنه های نگهبان میشود؟
نرگس مهدوی
1 سال پیش
سلام کاهش کربن دی اکسید تا یه حدی باعث باز شدن روزنه ها در بعضی گیاهان میشه اما وقتی کاهش شدید کربن دی اکسید رو داشته باشیم روزنه ها بسته میشن تا یطورایی کاهش متابولیسم رو توشون داریم
پریا جعفریان
1 سال پیش
@نرگس مهدوی خب متوجه نشدم علت بسته شدن روزنه ها هنگام کمبود کربن دی اکسید چیه؟ خب تاثیری نداره برای گیاه اگه روزنه هارو هم باز بذاره بمونه . . .
امیر علی نوروززاده
1 سال پیش
سلام وقتتون بخیر فرایند خارج شدن اب از یاخته های نگهلان روزنه هم پلاسمولیز نام میگیره دیگه درسته؟
سید محمد متین رشادی
1 سال پیش
سلام عزیزم بله همینطوره
(1)
زیتون سرشاری
1 سال پیش
مهدیه احمد سلطانی
1 سال پیش
کسی هست اینو بگهبهمن!!!