تست 2 - عوامل موثر روی سرعت - فصل دوم شیمی شیمی یازدهم تجربی
شیمی
شیمی یازدهم
در پی غذای سالم
عوامل موثر روی سرعت
1
2
3
عبارت کدام گزینه
نادرست
است؟
1)
محلول بنفش
رنگ پتاسیم
پرکلرات با یک اسید آلی در دمای اتاق به کندی واکنش می
دهد، اما با گرم شدن، محلول
به سرعت بی
رنگ می
شود.
2)
سرعت واکنش تجزیهٔ
H
۲
O
۲
در دمای اتاق، با افزودن دو قطره از محلول پتاسیم
یدید به
طور چشمگیری افزایش
می
یابد.
3)
بنزوئیک
اسید یک کربوکسیلیک
اسید آروماتیک است و در تمشک و توت
فرنگی وجود دارد.
4)
الیاف آهن داغ و سرخ
شده در هوا نمی
سوزد، در حالی که همان مقدار الیاف آهن داغ و سرخ
شده در یک ارلن پر
از اکسیژن می
سوزد.
ثبت پاسخ
50 ساعت تدریس رایگان زیست کنکور
برای دریافت ویدیو ها شماره ت رو وارد کن
دریافت تدریس رایگان
وارد شوید
برای حل این تمرین، ابتدا وارد شوید.
ورود و ادامه مشاهده