نرگس مهدوی
2 سال پیش
دوستان توجه کنن. گلوکاگون افزاینده قندخون و گلوکز خون هست. در ویدیو این قسمت اشتباه نوشته شده.
ام البنین ضمدی
1 سال پیش
@امیر علی نوروززاده سلام . بله جملت درسته
ثمین نادر علی
1 سال پیش
@امیر علی نوروززاده بله درسته
فاطمه زارعی
1 سال پیش
👌کاملا درسته👌
پرنیا دهقانی
1 سال پیش
@امیر علی نوروززاده بله درسته
فهیمه محمدی
1 سال پیش
سلام میشه راهنمایی کنید کجای جزوه رو میگید؟
مهدی عبادنژاد
10 ماه پیش
@فاطمه زارعی آره کاملا درسته
محمد یاسین
9 ماه پیش
کاملا درسته
محمد یاسین
9 ماه پیش
@امیر علی نوروززاده کاملا درسته
علیرضا رضوانی
5 ماه پیش
@امیر علی نوروززاده بله درست است
محمدصالح تقی زاده
4 ماه پیش
@امیر علی نوروززاده سلام بله کاملا درسته
فواد رستم زاده
3 سال پیش
سلام ببخشید یعنی آندوسپرم دانه شامل رویان لپه و درون دانه میشه ؟ یعنی به کل دانه میگیم آندوسپرم منظورم اینه مثلا لایع خارجی دانه میشه آندوسپرم چون اونجا گفته شده که لایه ی گلوتن دار آندوسپرم که در شکل لایع ی اطراف دانه است یا اینکه آندوسپرم میشه لایه ی دور درون دانه بنظرم درسته؟ کدوم جمله درسته و یکم توضیح بدید ممنون
نرگس مهدوی
3 سال پیش
سلام. به ذخیره دانه میگن اندوسپرم نه خود دانه. خارجی ترین لایه درون دانه یا اندوسپرم، لایه گلوتن دار هست که انزیم تولید میکنه.
هدیه قادری
3 سال پیش
خیر داخل اندوسپرم نشاسته هست اونا قسمت های دیگه دانه هستن مثلا رویان که یه قسمتی از دانه و جدا از اندوسپرم هست میان هورمون جیبرلین ترشح میکنه و روی لایه گلوتن دار که لایه بیرونی اندوسپرم هست اثر میذاره و باعث ساخت انزیم هایی میشه از جمله انزیم امیلاز که ما میدونیم امیلاز میاد نشاسته که داخل اندوسپرم هست ورود میکنه به اندوسپرم و نشاسته روبه مالتوز که قند دی ساکارید هست تجریه میکنه و باعث رشد رویان میشه 🙂
M S
1 سال پیش
لایه گلوتن دار جزوی از اندوسپرمه واندوسپرم بافت ذخیره غذایی دانه است
مایده حسنی
3 هفته پیش
سلام آقای متین رشادی میشه بیزحمت پیوی رو بدبن اینجا سخته تا سوال و جواب در بخش پیدا گنی اگه لطف کنید تو ی رسانه ای دیگر به جز این ک بتوانی ب طور پیوسته سوالات با جواب را ببینی متشکر میشم بدین البته با اجازه اگه خواستید 🌲
آنا عیسی پور زنگنه
1 ماه پیش
باسلام. در آزمایش های گریفیت چه زمانی و چرا سیستم ایمنی موش فعال میشه؟ چه زمانی بروز علائم سینه پهلو رخ میده و چرا؟ در آزمایش های ایوری وقتی میگه انتقال صفت در یک ظرف فقط آزمایش دوم حسابه یا آزمایش 1 و 2 هردو؟
عرفان حاجی زاده
1 ماه پیش
سلام ی سوال:گفیتم ک گلوکاگون هیچ تاثیری بر گلیکوژن ماهیچه نداره پس وقتی ماهیچه بخواد گلیکوژنش رو استفاده کنه باید چیکار کنه؟
عرفان حاجی زاده
1 ماه پیش
سلام ی سوال توی دقیقه ۱۲ استاد میگن ک اسم علمی نشاسته آمیلوز هستش ولی تو گوگل ک سرچ میکنیم میگه ک آمیلوز یکی از اجزای نشاسته هست یا ب قولی بخشی از نشاسته هست لطفا توضیح بدین
سوفیا صادقی
2 ماه پیش
سلام توی این قسمت چرا جواب صحیح میشه؟ برای مثال اگه ما یک ساخته رو از بدن خارج کنیم تا چند دقیقه شاید زنده بمونه اما بازم با این حال زنده میشه؟ چون اگه هفت ویژگی رو داشته باشه جاندار به حساب میاد و ما گفتیم فقط تک سلولی ها جاندار هستند
کوثر نژادجواد
2 ماه پیش
سلام مولکولهای غیر زیستی رو هم میشه در بقایای جانداران دید؟
زینب مقدم
2 ماه پیش
سلام کوثر جان بله میشه
باران ملکی
2 ماه پیش
سلام ببخشید چرا کربن دی اکسید مولکول آلی نیست ؟
فاطمه کوهسرخی
2 ماه پیش
یکی از ویژگیهای اصلی ترکیبات آلی، وجود اتمهای هیدروژن در کنار کربن است. CO₂ فقط شامل کربن و اکسیژن است.
ثنا اسماعیلی
2 ماه پیش
من نقش ریبوز و دئوکسی ریبوز رو نفهمیدم
محمد حسین برزگر
2 ماه پیش
سلام خسته نباشی ریبوز قندی ۵ کربنه است که در RNA. نقش دارد دئوکسی ریبوز قندی ۵ کربنه ای است که یک اتم o در کربن ۲ کمتر از ریبوز داره و در DNA نقش دارد که ریز این ماجرا مربوط به فصل ۱ دوازدهم هستش
محمد مهدی بیات
3 ماه پیش
ریبوز رو توضیح میدهید
اذین غلامی
3 ماه پیش
ریبوز نوعی قند(کربوهیدرات) مونوساکارید 5کربنه هست که مونومر های RNA(که نوعی نوکلوییک اسیده)یعنی نوکلوُتید ها دازای این قند هستن
ترنم صادقی
3 ماه پیش
ببخشید یه سوال واسم پیش اومد رویان که اینجا استاد گفتن چیه دقیقا ؟ متوجه نشدم ممنون میشم توضیح بدین . 🌺
سید محمد متین رشادی
3 ماه پیش
یه بخشی از دانه هست جزئیاتش رو در زیست یازدهم میخونید 🌷 الان لزومی نداره بدونید 🌷
ترنم صادقی
3 ماه پیش
@سید محمد متین رشادی بله متوجه شدم ، مچکرم 🙏🏼🌷
آموزش ویدیویی مولکول های زیستی ( قسمت 1) برنامه جمع بندی دهم و یازدهم (پایه) هفته 1 توسط بهترین اساتید کنکور به همراه جزوه ، تست ، تمرین و رفع اشکال کنکور | کنکور - آکادمی امروز
امیر علی نوروززاده
2 سال پیش
با توجه به حرفتون الان جمله پایین درسته؟ گلوکاگون سبب کاهش گلیکوژن کبد و افزایش گلوکز خون میشود.