مولکول های زیستی ( قسمت 1)

5/5
(4 رای)

22 تیر

ویژگی های جانداران (قسمت1)
ویژگی های جانداران (قسمت1)

`00:56

ویژگی های جانداران (قسمت 2)
ویژگی های جانداران (قسمت 2)

`00:43

1 تمرین

آشنایی با ایزوتوپ (هم مکان)
آشنایی با ایزوتوپ (هم مکان)

`01:19

2 تمرین

آشنایی با برخی رادیوایزوتوپ ها
آشنایی با برخی رادیوایزوتوپ ها

`00:42

1 تمرین

مولکول  های زیستی ( قسمت 2)
مولکول های زیستی ( قسمت 2)

`00:56

تست درس 2
تست درس 2

`00:53

50 ساعت تدریس کاملا رایگان زیست برای دریافت ویدیو ها شماره ت رو وارد کن
سوالات دیگران
نرگس مهدوی | آکادمی امروز

نرگس مهدوی

tik

2 سال پیش

دوستان توجه کنن. گلوکاگون افزاینده قندخون و گلوکز خون هست. در ویدیو این قسمت اشتباه نوشته شده.

با توجه به حرفتون الان جمله پایین درسته؟ گلوکاگون سبب کاهش گلیکوژن کبد و افزایش گلوکز خون میشود.

@امیر علی نوروززاده سلام . بله جملت درسته

👌کاملا درسته👌

سلام میشه راهنمایی کنید کجای جزوه رو میگید؟

@فاطمه زارعی آره کاملا درسته

محمد  یاسین | آکادمی امروز

محمد یاسین

9 ماه پیش

کاملا درسته

محمد  یاسین | آکادمی امروز

محمد یاسین

9 ماه پیش

@امیر علی نوروززاده کاملا درسته

@امیر علی نوروززاده سلام بله کاملا درسته

سلام ببخشید یعنی آندوسپرم دانه شامل رویان لپه و درون دانه میشه ؟ یعنی به کل دانه میگیم آندوسپرم منظورم اینه مثلا لایع خارجی دانه میشه آندوسپرم چون اونجا گفته شده که لایه ی گلوتن دار آندوسپرم که در شکل لایع ی اطراف دانه است یا اینکه آندوسپرم میشه لایه ی دور درون دانه بنظرم درسته؟ کدوم جمله درسته و یکم توضیح بدید ممنون

نرگس مهدوی | آکادمی امروز

نرگس مهدوی

tik

3 سال پیش

سلام. به ذخیره دانه میگن اندوسپرم نه خود دانه. خارجی ترین لایه درون دانه یا اندوسپرم، لایه گلوتن دار هست که انزیم تولید میکنه.

هدیه  قادری  | آکادمی امروز

هدیه قادری

3 سال پیش

خیر داخل اندوسپرم نشاسته هست اونا قسمت های دیگه دانه هستن مثلا رویان که یه قسمتی از دانه و جدا از اندوسپرم هست میان هورمون جیبرلین ترشح میکنه و روی لایه گلوتن دار که لایه بیرونی اندوسپرم هست اثر میذاره و باعث ساخت انزیم هایی میشه از جمله انزیم امیلاز که ما میدونیم امیلاز میاد نشاسته که داخل اندوسپرم هست ورود میکنه به اندوسپرم و نشاسته رو‌به مالتوز که قند دی ساکارید هست تجریه میکنه و باعث رشد رویان میشه 🙂

M S | آکادمی امروز

M S

1 سال پیش

لایه گلوتن دار جزوی از اندوسپرمه واندوسپرم بافت ذخیره غذایی دانه است

این چیزی که تدریس میکنند نکات دیگه ای هم داره که نگفتن ؟

مایده حسنی | آکادمی امروز

مایده حسنی

3 هفته پیش

سلام آقای متین رشادی میشه بیزحمت پیوی رو بدبن اینجا سخته تا سوال و جواب در بخش پیدا گنی اگه لطف کنید تو ی رسانه ای دیگر به جز این ک بتوانی ب طور پیوسته سوالات با جواب را ببینی متشکر میشم بدین البته با اجازه اگه خواستید 🌲

سلام دوستان الان کی جزوه مرتب این مولکولا رو داره میشه برام بفرسته بیزحمت؟

باسلام. در آزمایش های گریفیت چه زمانی و چرا سیستم ایمنی موش فعال میشه؟ چه زمانی بروز علائم سینه پهلو رخ میده و چرا؟ در آزمایش های ایوری وقتی میگه انتقال صفت در یک ظرف فقط آزمایش دوم حسابه یا آزمایش 1 و 2 هردو؟

سلام ی سوال:گفیتم ک گلوکاگون هیچ تاثیری بر گلیکوژن ماهیچه نداره پس وقتی ماهیچه بخواد گلیکوژنش رو استفاده کنه باید چیکار کنه؟

سلام ی سوال توی دقیقه ۱۲ استاد میگن ک اسم علمی نشاسته آمیلوز هستش ولی تو گوگل ک سرچ میکنیم میگه ک آمیلوز یکی از اجزای نشاسته هست یا ب قولی بخشی از نشاسته هست لطفا توضیح بدین

سلام توی این قسمت چرا جواب صحیح میشه؟ برای مثال اگه ما یک ساخته رو از بدن خارج کنیم تا چند دقیقه شاید زنده بمونه اما بازم با این حال زنده میشه؟ چون اگه هفت ویژگی رو داشته باشه جاندار به حساب میاد و ما گفتیم فقط تک سلولی ها جاندار هستند

ببخشید من نفهمیدم خود گیاه سلولز می سازه یا نه؟

سلام مولکولهای غیر زیستی رو هم میشه در بقایای جانداران دید؟

زینب مقدم | آکادمی امروز

زینب مقدم

tik

2 ماه پیش

سلام کوثر جان بله میشه

باران ملکی | آکادمی امروز

باران ملکی

2 ماه پیش

سلام ببخشید چرا کربن دی اکسید مولکول آلی نیست ؟

یکی از ویژگی‌های اصلی ترکیبات آلی، وجود اتم‌های هیدروژن در کنار کربن است. CO₂ فقط شامل کربن و اکسیژن است.

من نقش ریبوز و دئوکسی ریبوز رو نفهمیدم

سلام خسته نباشی ریبوز قندی ۵ کربنه است که در RNA. نقش دارد دئوکسی ریبوز قندی ۵ کربنه ای است که یک اتم o در کربن ۲ کمتر از ریبوز داره و در DNA نقش دارد که ریز این ماجرا مربوط به فصل ۱ دوازدهم هستش

ریبوز رو توضیح میدهید

اذین غلامی | آکادمی امروز

اذین غلامی

3 ماه پیش

ریبوز نوعی قند(کربوهیدرات) مونوساکارید 5کربنه هست که مونومر های RNA(که نوعی نوکلوییک اسیده)یعنی نوکلوُتید ها دازای این قند هستن

ببخشید یه سوال واسم پیش اومد رویان که اینجا استاد گفتن چیه دقیقا ؟ متوجه نشدم ممنون میشم توضیح بدین . 🌺

یه بخشی از دانه هست جزئیاتش رو در زیست یازدهم می‌خونید 🌷 الان لزومی نداره بدونید 🌷

ترنم صادقی | آکادمی امروز

ترنم صادقی

3 ماه پیش

@سید محمد متین رشادی بله متوجه شدم ، مچکرم 🙏🏼🌷

آموزش ویدیویی مولکول های زیستی ( قسمت 1) برنامه جمع بندی دهم و یازدهم (پایه) هفته 1 توسط بهترین اساتید کنکور به همراه جزوه ، تست ، تمرین و رفع اشکال کنکور | کنکور - آکادمی امروز