تست3

5/5
(1 رای)
برای مشاهده، ابتدا وارد شوید.
ورود و مشاهده فیلم

12 فروردین

نقاط مشتق پذیر
نقاط مشتق پذیر

`01:06

کراسینگ اور در کروموزوم های همتا برای صفات وابسته به هم و تست ها
کراسینگ اور در کروموزوم های همتا برای صفات وابسته به هم و تست ها

`01:08

 تست های نیروی کشسانی فنر
تست های نیروی کشسانی فنر

`01:00

1 تمرین

50 ساعت تدریس کاملا رایگان زیست برای دریافت ویدیو ها شماره ت رو وارد کن
سوالات دیگران

سلام وقتتون بخیر، برای گزینه چهار به جز قسمت دومش که غلطه، قسمت اولش که گفته برخی از پیکری، نمیتونیم به این قسمت ایراد بگیریم؟ چون یاخته های پیکری همه ژنوتیپ یکسان دارن به جز گلبول قرمز که اگر اون رو هم جدا کنیم باید از قید بسیاری از یاخته های پیکری یا بیشتر یاخته های پیکری استفاده کنیم، درسته ؟

نرگس مهدوی | آکادمی امروز

نرگس مهدوی

tik

11 ماه پیش

سلام بله بخاطر این هم میشه غلط گرفت (تفاوت برخی و بسیاری) اما واقعا این موضوع خیلی هم به طراح سوال بستگی داره ممکنه یه شراح درست در نظر بگیره

(1)

سلام راجب گزینه چهار، گفته برخی یاخته های پیکری و سالم دو دگره Dو d رو روی یک کروموزوم دارند، اگه سالم و پیکری رو نگفته بود، میتونستیم کراسینگ اوور رو در نظر بگیریم؟ به این صورت که وقتی یه یک جفت کروموزوم همانند سازی کردن و شدن چهار تا کروماتید، و وقتی میخاد میوز رخ بده کراسنگ اور صورت میگیره و d روی یک کروماتید وD یک کروماتید دیگه که از اون یکی کروموزومه و خاهری نیست با اون یکی کروموزوم، جا ب جا شن، اینجوری هر کروموزم از این دوتا ک همتا هستن هم dرو دارن همD درسته؟

سلام بله درسته

بیتا  مسلمی  | آکادمی امروز

بیتا مسلمی

3 سال پیش

@علیرضا حسنی در میوز ۱ هنوز سلول داره تقسیم میشه و هنوز گامت نشده، شمام گفتید فقط به اون سلول های نهایی میگیم گامت و سلول جنسی، پس بهشون تا قبل اینکه مراحل تقسیمشون کامل شه میگن پیکری؟ چون اون طوری باشه فقط سالم و نمی‌گفت درست میشد

بیتا  مسلمی  | آکادمی امروز

بیتا مسلمی

3 سال پیش

@بیتا مسلمی ببخشید سوالام زیاد شد🙂

@بیتا مسلمی سلام ببینید اونجایی که اون نکته مربوط به گامت در زنان مطرح شده بود منظورش از سلول های جنسی فقط گامت ها بودند. اما اینجا سلول های مراحل قبل تر رو هم جنسی محسوب می کنیم اگه بخوایم خیلی دقیق بشیم تو زیست شناسی از این اشتباهات زیاد پیدا میشه باید دید قصد گوینده بیان چه مفهمومی است.

(1)

بیتا  مسلمی  | آکادمی امروز

بیتا مسلمی

3 سال پیش

@علیرضا حسنی بله متوجه شدم خیلی ممنون🤍🤍🤍