یادبگیریم9:نکات کربوهیدرات ها (قسمت دوم)
فواد رستم زاده
3 سال پیش
سلام ببخشید یعنی آندوسپرم دانه شامل رویان لپه و درون دانه میشه ؟ یعنی به کل دانه میگیم آندوسپرم منظورم اینه مثلا لایع خارجی دانه میشه آندوسپرم چون اونجا گفته شده که لایه ی گلوتن دار آندوسپرم که در شکل لایع ی اطراف دانه است یا اینکه آندوسپرم میشه لایه ی دور درون دانه بنظرم درسته؟ کدوم جمله درسته و یکم توضیح بدید ممنون
(4)
هدیه قادری
3 سال پیش
خیر داخل اندوسپرم نشاسته هست اونا قسمت های دیگه دانه هستن مثلا رویان که یه قسمتی از دانه و جدا از اندوسپرم هست میان هورمون جیبرلین ترشح میکنه و روی لایه گلوتن دار که لایه بیرونی اندوسپرم هست اثر میذاره و باعث ساخت انزیم هایی میشه از جمله انزیم امیلاز که ما میدونیم امیلاز میاد نشاسته که داخل اندوسپرم هست ورود میکنه به اندوسپرم و نشاسته روبه مالتوز که قند دی ساکارید هست تجریه میکنه و باعث رشد رویان میشه 🙂
(7)
M S
1 سال پیش
لایه گلوتن دار جزوی از اندوسپرمه واندوسپرم بافت ذخیره غذایی دانه است
ترنم صادقی
3 ماه پیش
ببخشید یه سوال واسم پیش اومد رویان که اینجا استاد گفتن چیه دقیقا ؟ متوجه نشدم ممنون میشم توضیح بدین . 🌺
سید محمد متین رشادی
3 ماه پیش
یه بخشی از دانه هست جزئیاتش رو در زیست یازدهم میخونید 🌷 الان لزومی نداره بدونید 🌷
ترنم صادقی
3 ماه پیش
@سید محمد متین رشادی بله متوجه شدم ، مچکرم 🙏🏼🌷
ترنم صادقی
3 ماه پیش
ببخشید یه سوال واسم پیش اومد رویان که اینجا استاد گفتن چیه دقیقا ؟ متوجه نشدم ممنون میشم توضیح بدین . 🌺
سید محمد متین رشادی
3 ماه پیش
لطفاً تایم مشخص کنید 🌷 ریپلای نباشه 🌷
مهنا کرزبر
3 ماه پیش
من این قسمت رو متوجه نشدم مگه امیلاز آنزیم تجذیه نشاسته هست گفتیم وقتی نشاسته وارد دهان میشه چون آنزیم امیلاز داریم نشاسته رو میکنه مالتوز اصلا این قسمت رو نفهمید توی فیلم
سید محمد متین رشادی
3 ماه پیش
بله حشرات نوعی جانور هستن جانوران هم گلیکوژن میسازن
نرگس یاراحمدی
3 ماه پیش
سلام جواب این سوال میشه گزینه ۳ درسته؟
نازنین زهرا محمدرضایی
1 ماه پیش
@نرگس یاراحمدی نه میشه گزینه ۱
محمد گنجی
4 ماه پیش
یعنی هیچوقت به طور کامل تجزیه نمیشه؟چه فایده پس
سونیا پیروزمند
3 ماه پیش
فایده داره چون همین امیلاز تاثیر میزاره و تجزیه نشاسته آغاز میشه حتما نیاز نیسا که در دهان تجزیه بشه شروعش از دهان هست ولی همه نشاسته در دهان تجزیه نمیشه چون یه بازه زمانی بسیار کوتاه غذا در دهان ما هست
محمد گنجی
3 ماه پیش
@سونیا پیروزمند خب تا معده کهدکامل تجزیه نمیشه تو معده هم بر اثر ph تجریش تکمیل نمیشه برا این میگم چه فایده
دانیال نی زن حسینی
4 ماه پیش
یعنی همه ی باکتری های موجود در خاک توانایی تجزیه سلولز رو ندارن فقط بعضی از اونها این توانایی رو دارن درسته؟
(1)
دانیال نی زن حسینی
4 ماه پیش
@سید محمد متین رشادی ممنون
دانیال نی زن حسینی
4 ماه پیش
سلام خسته نباشید ، توی این قسمت استاد میگه که باکتری ها و میکروارگانیسم ها آنزیم سلولاز رو تولید میکنن و میتونن سلولز رو تجزیه کنند و به عنوان گلوکز استفاده کنن مثل نشخوارکنندگان بعد یک دقیقه بعدش میگه نشخوارکنندگان فقط آنزیم سلولاز رو میسازن و باکتری هایی که توی خاک هستن بخاطر سلولز موجود در گیاه نمیتونن آنزیم سلولاز رو بسازن ، الان من نمیفهمم که بالاخره این آنزیم توی باکتری ها و میکروارگانیسم های توی خاک هم تولید میشه یا نه و اگر تولید میشه میتونن به عنوان گلوکز ازش استفاده کنند؟؟
فاطمه سلطانی
5 ماه پیش
این قسمت رو متوجه نشدم
فاطمه سلطانی
4 ماه پیش
@سید محمد متین رشادی ناواضح بود
محمود طاهری
6 ماه پیش
سلام . ببخشید ، استاد الان دارن میگن که همه سلول های گیاهی دیواره دارند ؛ ولی در فصل ۶ استاد میگن که از نظر علمی همه گیاهان دیواره سلولی ندارند ! لطفاً ممکنه جواب این سوال را برای من شخص کنید ؟
طناز بابابیک
9 ماه پیش
ببخشید این شکل توی کتاب درسی نیست😞
سید محمد متین رشادی
9 ماه پیش
این شکل مال فصل ۹ زیست یازدهمه 😊 استاد همینجوری بهش اشاره کردن ذهنتون آشنا بشه باهاش 🌷
حسین امرایی
8 ماه پیش
حدود ۲۰ درصد مطالب استاد داخل کتاب نیست و خوبیش همینجاست که ما ذهنمون بیشتر با مطالب آشنا بشه و یادگیری بهتر بشه و اگر اینجور نبود ما میرفتیم همون کتاب رو میخوندیم دیگه به استاد نیازی نبود 😁
(1)
زهرا l
10 ماه پیش
سلام وقت بخیر استاد گفتن که گوارش شیمیایی نشاسته در ملخ قبل از ورود به دهان اغاز میشه سوالم اینه که ایا در دهان ملخ این گوارش ادامه پیدا میکنه یا نه در همون غدد بزاقی تموم شده ؟
نرگس مهدوی
10 ماه پیش
سلام در دهان هم ادامه داره
(1)
محمد یاسین
9 ماه پیش
از دهان شروع میشه
ریحانه .
7 ماه پیش
تا اخر ادامه دارع
مریم عرب کوهستانی
1 سال پیش
عاشق تدریس استادمونم خداقوت:)
نرگس مهدوی
1 سال پیش
نرگس مهدوی
3 سال پیش
سلام. به ذخیره دانه میگن اندوسپرم نه خود دانه. خارجی ترین لایه درون دانه یا اندوسپرم، لایه گلوتن دار هست که انزیم تولید میکنه.
(8)