ریحانه محبی فر
6 ماه پیش
مگه نگفته بودید که هیچ پروتیاز فعالی توی کاینات نیست پس پرا اینجا میگه لایه گلوتن دار هم تجزیه میشه
نرجس چلداوی
6 ماه پیش
سلام دوستان مگه گندم که غلاته یاخته هاش 3nنبود؟؟ پس چجوری تولید مثل کرده و رویان تشکیل داده؟
(1)
روژینا حسینی
6 ماه پیش
نه گندم زراعی 6n عه. ۳n نیست.
طناز طهماسبی
7 ماه پیش
مگه اکسین هم در رشد میوه نقش داشت که استاد نوشته جیبرلین بر خلاف اکسین؟
زینب مقدم
7 ماه پیش
بله نقش داره✌️
محمدرضا .
7 ماه پیش
سلام مورد اول چی اید گرفتیم مگه جیبرلین هم تو بی دانه کردن میوه نقش داره فقط اکسین نبود که نقش داشت؟
(1)
سینا بارانی
7 ماه پیش
سلام سیتوکینین با افزایش تعداد باعث افزایش ابعاد نمیشه؟؟؟
(1)
سینا بارانی
7 ماه پیش
@سید محمد متین رشادی سلام و خسته نباشید دقیقه ۱یا ۲
دینا طیبی
7 ماه پیش
یعنی الان اگه نون گلوتن دار بخورن باعث افزایش جیبرلین میشه؟
سید محمد متین رشادی
7 ماه پیش
کجا استاد همچین حرفی زدن؟ تایمش رو مشخص کنید توضیح بدم ریپلای نباشه 🌷
فرشته پرتوی
8 ماه پیش
سلام رشد طولی با رشد ابعادی فرق میکنه یعنی می تونن به جای هم استفاده شوند
(1)
شفیقه جعفریان
6 ماه پیش
سلام رفیق بله یکی هستن رشد ابعادی تقریبا همون رشد طولی هست رشد تعدادی = افزایش تعداد یاخته ها با میتوز هست
فاطمه ساعدی
8 ماه پیش
سلام مگه نگفتیم برا دو لپه ها ساقه و ریشه از یه جا خارج میشه این ک تک لپست پس چرا اینم از یه نقطه خارج شدن؟
موراشین عابدی
1 سال پیش
در پاسخ یکی از سوالات تمرین یادبگیریم میگه ساقه و ریشه رویانی توسط جیبرلین ساخته میشن ولی توی فصل 8 میگه که رویان که ایجاد میشه (یعنی ساقه و ریشه و برگ رویانی)بعد مدتی در خفتگی قرار میگیره و سپس با تجریه ابسیزیک اسید و تولید جیبرلین رویان رشد میکنه یعنی اون ساقه رویانی قبل اثر جیبرلین بوده و جیبرلین صرفا باعث خروج و رشدش میشه نه تولیدش میشه لطفا اینو توضیح بدید
عرشیا برزگران
1 سال پیش
سلام مگه نگفتیم در تک لپه ها اندوسپرم باقی میمونه اینجا که با تجزبه شدنش کم کم از بین میره
نرگس مهدوی
1 سال پیش
سلام اندوسپرم ذخیره رویان هست و مواد توش برای اینه که رویان اوایل زندگیش اون رو استفاده کنه
بهار رشیدی
1 سال پیش
سلام. جیبرلین از بخش غیرلپهای داخل خود رویان وارد لپه ها میشه یا اینکه مثل فلشی که کتاب زده از رویان خارج و بعد به لپه ها وارد میشن و از اونجا دوباره خارج و وارد آندوسپرم میشن؟
Negin Heydari
1 سال پیش
لفظ لپه ها غلطه چون تک لپه است و بله اینی که میگی درسته
علی کراری
1 سال پیش
سلام مگه نگفتین در گیاهان تک لپه (دانه ای که این جاست تک لپه ست چون ساختار قلبی شکل قابل مشاهده نیست و مشخصات ذخیره غذایی آندوسپرم هستش) محل خروج ریشه و ساقه متفاوته پس چرا داخل این شکل مثل دانه های دولپه از یک قسمت ریشه و ساقه خارج شدن؟
.... .....
1 سال پیش
سلام وقتتون بخر باشه. خیر استاد همچین قاعده ای برای تک لپه ها نگفتن اصلا...فقط توی مثال ذرت گفتن اینطوریه...نگفتن که همه ی تک لپه ها اینطورین و یا مثلا نگفتن که همه ی دو لپه ها محل خروج ریشه و ساقه شون از دانه یک نقطه هست...
.... .....
1 سال پیش
ولی خب از اونجایی که استاد ذرت رو هم جزو غلات نام بردن و این شکل کتاب برای غلات کشیده شده واقعیتش انگار تناقض داره با شکل فصل 8...آخه توی اون شکل ریشه و ساقه رویانی ذرت از دو محل متفاوت دانه خارج می شدن نه از یک محل.
(1)
فاطمه میرزایی
2 سال پیش
سلام خسته نباشید ببخشید اینجا که نوشته شده از داخل با پوسته دانه لایه گلوتن دار تماس دارن متوجه نمیشه مگه نباید از خارج با پوسته تماس داشته باشه اندوسپرم؟
نرگس مهدوی
2 سال پیش
اندوسپرم از خارج با دانه در تماس هست دانه از سمت داخل با اندوسپرم
فاطمه میرزایی
2 سال پیش
@نرگس مهدوی خب لایه گلوتن دار هم از خارج با دانه درتماس میشه درسته؟ پس چرا اینجا برعکس نوشته شده؟
نرگس مهدوی
2 سال پیش
@فاطمه میرزایی شما درست میفرمایین. خود لایه گلوتن دار از خارج با دانه در تماسه. اما دانه از سطح درونیش با لایه گلوتن دار تماس داره
عارفه مهربان
2 سال پیش
چرا جیبرلین نشه؟؟ مگه جیبرلین رشد طولی یاخته رو تحریک نمیکنه؟؟
عارفه مهربان
2 سال پیش
متن کتاب گفته جیبرلین از طریق رشد طولی یاخته و تقسیم آن در افزایش طول ساقه نقش داره
نرگس مهدوی
2 سال پیش
@عارفه مهربان ببخشید این مورد رو در مورد اکسین گفته بودم 🤦🏻♀️
نرگس مهدوی
2 سال پیش
نرگس مهدوی
6 ماه پیش
پروتئاز ها در سلول سازندشون در ابتدا فعال نیستن انا در نهایت باید فعال بشن تا بتونن عمل کنن