یادبگیریم9:انتشار آب (اسمزی و غیر اسمزی)
5/5
(13 رای)
برای مشاهده، ابتدا وارد شوید.
ورود و مشاهده فیلم
= $('#player')[0]?.offsetHeight && openTab == 2 ? scrolledFromTop = true : scrolledFromTop = false">
سوالات دیگران
احمدرضا صالحی فیض
1 ماه پیش
سلام ببخشید یعنی اگه یک سوارخ مانند، بزنیم تقریبا وسط لوله سمت چپ که آب از اون آب خارج بشه(فشار برداشته شه) اون وقت لوله سمت راست کاملا خالی میشه؟!
زینب حسینی
1 ماه پیش
سلام ، مگه آب ماده قطبی نیست پس چطور از غشا رد میشه ؟ چون برای اسمز آب از پروتئین ها رد نمیشه درسته ؟
M.S .H
3 ماه پیش
اینجا طبق توضیح استاد مولکول های آب از پروتئن غشا عبور می کنند به نام کانال های آب....پس نمیشه گفت چون از پروتئین عبور می کنه میشه تسهیل شده؟چون تعریف انتشار تسهیل شده طبق جزوه "عبور مواد از منفذ پروتئین های سرتاسری ویژه ای از غشا به نام کانال "هست
سید محمد متین رشادی
3 ماه پیش
بله میشه اینجا بهش گفت انتشار تسهیل شده
morena ..
3 ماه پیش
خب پس با این نتیجه گیری یعنی هم سطح شدن از اهداف انتشار نیست صرفا هم غلظت شدن شرطه
سید محمد متین رشادی
3 ماه پیش
منظورت رو از هم سطح شدن متوجه نشدم و اینکه نتیجه نهایی انتشار یکسان شدن غلظت هست(که البته لزوما و همیشه این اتفاق نمیفته)
morena ..
3 ماه پیش
خب الان غلظت با تراکم فرق میکنه تعریفش برا اب
هلن عمری
3 ماه پیش
نه فقط مولکول های اب از جای کم غلظت میرن به جای پر غلظت چون اب باعث رقیق شدن میشه
سید محمد متین رشادی
3 ماه پیش
مشکل چیه دقیقا؟ لطفاً تایم مشخص کنید دقیقتر توضیح بدم اما برای انتشار در زیست شناسی، کلمه تراکم و غلظت تقریبا یه مفهوم دارن مثلاً جهت انتشار از جای پر تراکم به کم تراکم یا از جای غلیظ تر به رقیق تر....
امیرمهدی باغستانی
4 ماه پیش
سلام وقت شما بخیر ی سوال داشتم ممنون میشم پاسخ بدید و راهنمایی بفرمایید استاد برا تعریف اسمز آب خالص رو با ی محلول مثلاً آب قند مقایسه کرد که آب تا آخری تمایل داره مدام بره سمت آب قند اما اگه به جا آب خالص آب قند کم محلول میذاشتیم آیا باز همین جور بود یعنی در این حالت آب به غیر از فشار (فیزیکی) دلیل دیگه ای هم داشت؟
زینب مقدم
4 ماه پیش
سلام وقت شما هم بخیر آره بازم همین طور بود
زینب مقدم
4 ماه پیش
آب قند کم محلول یه سمت بود آب قند غلیظ یه سمت دیگه، بازم به خاطر اختلاف غلظت آب از محلول رقیق به غلیظ میرفت همین بود سوالت؟
امیرمهدی باغستانی
4 ماه پیش
@زینب مقدم بله ممنون متوجه شدم
مبینا لورگ
4 ماه پیش
داخل فشار آشپزی فشار هوا هم وارد میکنه ؟!
سید محمد متین رشادی
4 ماه پیش
منظورتون رو بیشتر بهم توضیح بدید 🌷 ریپلای نباشه 🌷
فاطمه سلطانی
4 ماه پیش
یعنی اینجا آب ک کمتر بود رفت از جای پرتراکم به کمتراکم اّه از جایی ک کم بود رفت به جای بیشتر چون ی قسمتش استاد گفت این طرف ک آب و قندش کمتره میره به اونجایی ک بیشتر درست متوجه شدم؟
سید محمد متین رشادی
4 ماه پیش
لطفاً تایم مشخص کنید 🌷 ریپلای نباشه 🌷
رقیه باویه
4 ماه پیش
جواد سرابی
1 هفته پیش
اولی مگه غلط نیست؟