= $('#player')[0]?.offsetHeight && openTab == 2 ? scrolledFromTop = true : scrolledFromTop = false">
سوالات دیگران

کیمیا ساعدپناه
2 ماه پیش
سلام میشه سوال مثال رو توضیح بدین؟

فاطمه رحیمی نسب
2 ماه پیش
سلام عزیزم اگر از مثال ها ایرادی هست در همون دقیقه از فیلم مشخص کن. تا بتونم دقیقتر راهنماییت کنم. این دقیقه ای که مشخص کردی سوال چی یادگرفتی هست.

Hana :)
3 ماه پیش
سلام وقت بخیر با توجه به این تعارف نمیشه گفت مثلا ما آب ۱۰۱ درجه سلسیوس داریم درسته ؟ چون آب زمانی که به دمای ۱۰۰ درجه سلسیوس میرسد چون دمای گذارش محسوب میشه تغییر حالت میده و دیگه دماش ثابت میمونه بعد یه سوال دیگه منظور از فشار توی این مبحث فشار هوا هست درسته؟ ؟یا کلا هر چیزی که در بالای مایع ایجاد فشار کنه ؟ بعد من تو یه تستی دیدم که نوشته بود تغییر حالت ماده معمولا با گرفتن و یا از دست دادن گرما همراه هست که تو پاسخنامه هم درست گرفته شده بود( مگه این اتفاق همیشگی نیست پس چرا میگه معمولا ؟؟)

هلیا محمدی
3 ماه پیش
سلام خسته نباشید، چرا مبحث توان گرمایی رو توضیح ندادید؟

کوثر شایان اصل
2 هفته پیش
توان رو تو فصل 3 و ترکیبی توان با گرما رو تو همین فصل توضیح دادند

زهرا .
3 ماه پیش
سلام گفتیم تبخیر سطحی با رطوبت و فشار رابطه عکس داره الان مثلا رطوبت بره بالا تبخیر سطحی کم میشه ولی وقتی فشار بره بالا مثلا یه جایی مثل تهران نسبت به یه منطقه که ارتفاع بیشتر داره و خنک تر هست تبخیر سطحی اش هم زیاد میشه که اینجا شد رابطه مستقیم

پناه سادات کریمی
3 ماه پیش
توی این قسمت جزوه میگه اگر فشار رو زیاد کنیم نقطه جوش بالا میره یعنی اب دیر تر جوش میاد درسته؟ پس چرا توی زودپز اب با فشار بیشتر زود تر جوش میاد؟


سید محمد متین رشادی
3 ماه پیش
بله آب دیر تر به جوش میاد در زود پز هم دیرتر به جوش میاد،در نتیجه دمای آبمون قبل از اینکه به جوش بیاد بالاتر میره و غذا بهتر میپزه

کوثر شایان اصل
2 هفته پیش
تو زودپز فشار بیشتر هست و نقطه جوش آب میره بالا و در نتیجه آب تا قبل از تبخیر شدن گرمای بیشتری میگیره و این گرمای بیشتر رو میده به غذا

ملیکا احمدی
4 ماه پیش
سلامن متوجه نمیشم چطوری با افزودن ناخالصی نقطه ذوب کاهش می یابد و نقطه جوش افزایش ؟

فاطمه رحیمی نسب
4 ماه پیش
سلام عزیزم:) وقتی یک ناخالصی وارد یک ماده دیگه میشه، برای اینکه بتونه با اون ماده تشکیل یک مخلوط پایدار همگن بده باید که پیوندهای قدیمی ماده خالص شکسته بشه و پیوندهای جدید ماده خالص و ناخالص تشکیل بشه. مسلما پیوندهای جدید باید قویتر از قبلی باشه تا پایداری حاصل بشه، وقتی هم که پیوند قویتر باشه انرژی پیوند قویتره و در نتیجه نقطه جوش بالاتر میره. در انجماد هم به همین صورته منتها، در تبخیر، گرما میدیم ولی در انجماد گرما میگیریم. پس نقطه ذوب کاهش پیدا میکنه.

زینب طاقتی
6 ماه پیش
سلام وقت بخیر میشه لطفاجواب تشریحی این سوال بنویسید من هر چی حل میکنم به جواب نمیرسم ممنونم


لیلا شمس
5 ماه پیش
@فاطمه رحیمی نسب چرا جواب من منفی میشه برای این سوال ؟ میشه منفی ۳۰۳۱ ....

فاطمه رحیمی نسب
5 ماه پیش
@لیلا شمس سلام عزیزم:) طبیعیه چون داریم از بخار اب گرما میگیریم یعنی بخار اب داره گرما از دست میده پس گرماده هست و علامت منفی میشه. منتها صورت سوال گفته چند ژول گرما بگیریم ازش یعنی مقدار رو از ما میخواد

زینب طاقتی
6 ماه پیش
سلام وقت بخیر میشه لطفا توضیح بدید دمای نهایی چرا 0 میشه

زینب طاقتی
6 ماه پیش
چون نمیتونیم کامل یخ رو ذوب کنیم؟

سید محمد متین رشادی
6 ماه پیش
بله چون یخ کامل ذوب نمیشه

زینب طاقتی
6 ماه پیش
سلام وقت بخیر گرمای نهان ذوب علاوه بر جنس جسم به فشار هم بستگی داره ؟

سید محمد متین رشادی
6 ماه پیش
سلام طبق متن کتاب به جنس و دمای جسم بستگی داره
آموزش ویدیویی گرما همراه با تغییر حالت(ذوب و انجماد) فیزیک دهم توسط بهترین اساتید کنکور به همراه جزوه ، تست ، تمرین و رفع اشکال کنکور | کنکور تجربی - آکادمی امروز
نرگس رضایی
2 ماه پیش
؟؟؟؟