
نرگس مهدوی
3 هفته پیش
دوستان توجه کنن. گلوکاگون افزاینده قندخون و گلوکز خون هست. در ویدیو این قسمت اشتباه نوشته شده.

فواد رستم زاده
1 سال پیش
سلام ببخشید یعنی آندوسپرم دانه شامل رویان لپه و درون دانه میشه ؟ یعنی به کل دانه میگیم آندوسپرم منظورم اینه مثلا لایع خارجی دانه میشه آندوسپرم چون اونجا گفته شده که لایه ی گلوتن دار آندوسپرم که در شکل لایع ی اطراف دانه است یا اینکه آندوسپرم میشه لایه ی دور درون دانه بنظرم درسته؟ کدوم جمله درسته و یکم توضیح بدید ممنون

هدیه قادری
1 سال پیش
خیر داخل اندوسپرم نشاسته هست اونا قسمت های دیگه دانه هستن مثلا رویان که یه قسمتی از دانه و جدا از اندوسپرم هست میان هورمون جیبرلین ترشح میکنه و روی لایه گلوتن دار که لایه بیرونی اندوسپرم هست اثر میذاره و باعث ساخت انزیم هایی میشه از جمله انزیم امیلاز که ما میدونیم امیلاز میاد نشاسته که داخل اندوسپرم هست ورود میکنه به اندوسپرم و نشاسته روبه مالتوز که قند دی ساکارید هست تجریه میکنه و باعث رشد رویان میشه 🙂

سیدابوالفضل جعاوله
4 روز پیش
سلام. این جزوه که استاد داره ازش تدریس میکنه رو کجا میتونم پیدا کنم که به اصطلاح تک منبعی باشیم جزوه خام اگه باشه که عالی میشه

علی تدین
4 روز پیش
سلام قسمت دانلود ها جزوات امروز

نفس
1 هفته پیش
دقیقرو ک وارد میکنم نمیتونم سوالمو بفرسم

نرگس مهدوی
1 هفته پیش
از پشتیبانی کمک بگیرین. میتونین زمان رو بنویسین تا من خودم چک کنم

شایسته محمدی
1 هفته پیش
ریبوز شش تایی است پس اکسیژن راس چرا اکسیژن اختصاصی برای ریبوز نیست

نرگس مهدوی
1 هفته پیش
سلام. متوجه سوالتون نشدم. لطفا زمانش رو هم مشخص کنین

شایسته محمدی
1 هفته پیش
زمان 22

سهیل اسدی نژاد
1 هفته پیش
سلام . مونوساکارید چیست؟

نرگس مهدوی
1 هفته پیش
سلام. مونومر سازنده کربوهیدرات های مختلف هست

فاطمه سادات میر عابدی
1 هفته پیش
سلام در دانه گندم و جو اشتباه نیست؟ توی یه تست قید دانه اورده بود (نه جوانه!) اشتباه بود اون گزینه ؛ توی کتاب هم قید جوانه گندم و جو آورده شده.

نرگس مهدوی
1 هفته پیش
سلام. در هر دو تا میتونه وجود داشته باشه. تاثیرش بر دانه در یازدهم توضیح دادهشده.

سیما بهرامی
1 هفته پیش
میشه این قسمت رو برانم با ویس توضیح بدید

سیما بهرامی
1 هفته پیش
@علی تدین ممنونم از شما متوجه شدم

نازنین حاجی سارالان
2 هفته پیش
۱-گلوکاگون سبب کاهش گلیکوژن و افزایش گلوکز خون میشود. گلوکاگو سبب افزایش گلیکوژن و گلوکز خون میشود. ببخشید الان کدوم از این جمله هاا درسته؟

علی تدین
1 هفته پیش
سلام مورد اول

نازنین احمدی
2 هفته پیش
سلام خسته نباشید میگم توی دهان وقتی نشاسته تجزیه میشه اغازش در دهان هستش یعنی اگر اون ماده خمیری یا غذای جویده شده ک وارد مری میشه رو بیایم محلول لوگول یدین لوگول بهش بزنیم اون ماده خمیری آبی میشه یعنی منظورم اینه هنوز نشاسته درون اون غذای جویده شده وجود داره؟

علی تدین
2 هفته پیش
سلام یه مقدار نشاسته باقی میمونه اما در دهان معمولا نشاسته تبدیل میشه به واحد های دو تا نه ساکاریدی

مهرانا صالحی پور
2 هفته پیش
اینکه میگن آندوسپرم: اندوخته غذایی دانه یعنی چی؟

علی تدین
2 هفته پیش
سلام تو گیاهی یازدهم کامل توضیح داده میشه فقط شما در همین حد بدونید که ذخیره غذایی در دانه هست
آموزش ویدیویی مولکول های زیستی ( قسمت 1) زیست شناسی دهم توسط بهترین اساتید کنکور به همراه جزوه ، تست ، تمرین و رفع اشکال کنکور | کنکور تجربی - آکادمی امروز
نرگس مهدوی
1 سال پیش
سلام. به ذخیره دانه میگن اندوسپرم نه خود دانه. خارجی ترین لایه درون دانه یا اندوسپرم، لایه گلوتن دار هست که انزیم تولید میکنه.