
فواد رستم زاده
10 ماه پیش
سلام ببخشید یعنی آندوسپرم دانه شامل رویان لپه و درون دانه میشه ؟ یعنی به کل دانه میگیم آندوسپرم منظورم اینه مثلا لایع خارجی دانه میشه آندوسپرم چون اونجا گفته شده که لایه ی گلوتن دار آندوسپرم که در شکل لایع ی اطراف دانه است یا اینکه آندوسپرم میشه لایه ی دور درون دانه بنظرم درسته؟ کدوم جمله درسته و یکم توضیح بدید ممنون

هدیه قادری
8 ماه پیش
خیر داخل اندوسپرم نشاسته هست اونا قسمت های دیگه دانه هستن مثلا رویان که یه قسمتی از دانه و جدا از اندوسپرم هست میان هورمون جیبرلین ترشح میکنه و روی لایه گلوتن دار که لایه بیرونی اندوسپرم هست اثر میذاره و باعث ساخت انزیم هایی میشه از جمله انزیم امیلاز که ما میدونیم امیلاز میاد نشاسته که داخل اندوسپرم هست ورود میکنه به اندوسپرم و نشاسته روبه مالتوز که قند دی ساکارید هست تجریه میکنه و باعث رشد رویان میشه 🙂

مهرانگیز قربان زاده
1 هفته پیش
مولکول های زیستی فقط ۴ گروه اعلام شده هستند ؟ درسته ؟

نرگس مهدوی
1 هفته پیش
این 4 گروه مهم در کتاب نام برده شده.

اسیه نارویی
1 ماه پیش
سلام گلوگاگون سبب کاهش گلوکز خون میشه؟؟؟

نرگس مهدوی
1 ماه پیش
سلام. نه باعث افزایش گلوکز خون میشه

اصغر هرمزی
1 ماه پیش
با سلام ی سوال مغزمو درگیر کرده بود اونم اینه که اگ همزمان هم مالتوز و هم لاکتوز در محیط بودند باکتری اشرشیاکلای اول سراغ کدوم میرع؟؟

نرگس مهدوی
1 ماه پیش
سلام. این رو ما نمیدونیم و چنین سوالی یا نمیدن یا اگه بدن میگن ترجیح باکتری کدوم قنده

اصغر هرمزی
1 ماه پیش
سلام ببخشید هورمون انسولین مگه برای کاهش قند خون نیست یعنی اونایی که انسولین تزریق میکنن یعنی هورمون انسولین شون کاهش یافته؟؟

نرگس مهدوی
1 ماه پیش
سلام. بله همینطوره.

ابوالفضل داوودی
1 ماه پیش
سلام در تجزیه سلولز توسط آنزیم سلولاز به گلوکز تبدیل میشه یا به مالتوز؟

نرگس مهدوی
1 ماه پیش
سلام. به گلوکز

مائده دانشور
2 ماه پیش
سلام یه سوال الان تو این رشته DNA هرژن آنزیمی مگه نباید هر کدوم یک توالی پایان داشته باشه پس چرا بعضی از تست ها این مورد را غلط میگیرن

نرگس مهدوی
1 ماه پیش
سلام. هر ژن توالی پایان رو نداره. ژن اولی توالی اغاز رونویسی و ژن اخری توالی پایان رونویسی داره.

سارا جان افزایی
2 ماه پیش
چرا تست حل نمیکنن یا جای دیگه ای هست؟

نرگس مهدوی
2 ماه پیش
جلوتر قرار داره

مریم خاکستانی
2 ماه پیش
نشاسته توسط امیلاز به طور کامل تجزیه میشه؟

Anita Rahimipour
2 ماه پیش
سلام رفیق به صورت کامل یعنی به گلوکز تبدیل شه که این اتفاق نمیفته اول به دی ساکارید ها تجزیه میشه و بعد به گلوکز

Anita Rahimipour
2 ماه پیش
سلام رفیق به صورت کامل یعنی به گلوکز تبدیل شه که این اتفاق نمیفته اول به دی ساکارید ها تجزیه میشه و بعد به گلوکز

نرگس مهدوی
2 ماه پیش
امیلاز کلا انزیم تجزیه کننده نشاسته هست. در بدن امیلاز دهان نمیتونه کامل نشاسته رو تجزیه کنه و تا روده تجزیه اش طول میکشه

دینا عباسی
2 ماه پیش
پلی ساکارید ها از تعداد فراوانی مونوساکارید گلوکز تشکیل شده چرا از فروکتوز تشکیل نشده؟

Anita Rahimipour
2 ماه پیش
پلی ساکارید هایی که ما میخونیم از گلوکزند

Anita Rahimipour
2 ماه پیش
پلی ساکارید هایی که ما میخونیم از گلوکزند

نرگس مهدوی
2 ماه پیش
پلی ساکارید ها میتونن از گلوکز فروکتوز گالاکتوز یا بقیه مونوساکارید ها تشکیل شده باشن.

دینا عباسی
2 ماه پیش
فرق گلوکز و فروکتوز چیه

Anita Rahimipour
2 ماه پیش
فکر میکنم عنصر های متصل به کربنشون که از زنجیره بیرون هست

Anita Rahimipour
2 ماه پیش
فکر میکنم عنصر های متصل به کربنشون که از زنجیره بیرون هست

نرگس مهدوی
2 ماه پیش
لازم نیست بدونین و خارج از کتابه :

دینا عباسی
2 ماه پیش
انزیم چیست

Anita Rahimipour
2 ماه پیش
کاتالیزگر زیستی

Anita Rahimipour
2 ماه پیش
کاتالیزگر زیستی

نرگس مهدوی
2 ماه پیش
نوعی ماده شیمیایی که باعث افزایش سرعت واکنش های شیمیایی میشه

دینا عباسی
2 ماه پیش
توسط آنزیم آمیلاز تجزیه میگردد رو متوجه نشدم

Anita Rahimipour
2 ماه پیش
آنزیم آمیلاز کاتالیزگر واکنش تجزیه آمیلوم یا همون نشاسته هست ینی در حضور امیلاز نشاسته تجزیه میشه به دی ساکارید یا مونو ساکارید

Anita Rahimipour
2 ماه پیش
آنزیم آمیلاز کاتالیزگر واکنش تجزیه آمیلوم یا همون نشاسته هست ینی در حضور امیلاز نشاسته تجزیه میشه به دی ساکارید یا مونو ساکارید

زهرا محمودی
2 ماه پیش
سلام ببخشید میتونیم بگیم که نشاسته نوعی پلی ساکارید ساختاری در دیواره سلول های گیاهی محسوب هم میشه به جز اینکه ذخیره ای هم هست؟

نرگس مهدوی
2 ماه پیش
سلام. نه نشاسته قند ذخیره ایش هست. سلولز ساختاری هست.
آموزش ویدیویی مولکول های زیستی ( قسمت 1) زیست شناسی دهم توسط بهترین اساتید کنکور به همراه جزوه ، تست ، تمرین و رفع اشکال کنکور | کنکور تجربی 1402 - آکادمی امروز
نرگس مهدوی
10 ماه پیش
سلام. به ذخیره دانه میگن اندوسپرم نه خود دانه. خارجی ترین لایه درون دانه یا اندوسپرم، لایه گلوتن دار هست که انزیم تولید میکنه.