مولکول های زیستی ( قسمت 1)

4.8/5
(1768 رای)

گستره حیات

ویژگی های جانداران (قسمت1)
ویژگی های جانداران (قسمت1)

`00:56

ویژگی های جانداران (قسمت 2)
ویژگی های جانداران (قسمت 2)

`00:43

1 تمرین

مولکول  های زیستی ( قسمت 2)
مولکول های زیستی ( قسمت 2)

`00:56

تست درس 2
تست درس 2

`00:53

50 ساعت تدریس کاملا رایگان زیست برای دریافت ویدیو ها شماره ت رو وارد کن
سوالات دیگران
نرگس مهدوی | آکادمی امروز

نرگس مهدوی

tik

1 سال پیش

دوستان توجه کنن. گلوکاگون افزاینده قندخون و گلوکز خون هست. در ویدیو این قسمت اشتباه نوشته شده.

با توجه به حرفتون الان جمله پایین درسته؟ گلوکاگون سبب کاهش گلیکوژن کبد و افزایش گلوکز خون میشود.

@امیرعلی نوروززاده سلام . بله جملت درسته

👌کاملا درسته👌

سلام میشه راهنمایی کنید کجای جزوه رو میگید؟

@فاطمه زارعی آره کاملا درسته

محمد  یاسین | آکادمی امروز

محمد یاسین

1 ماه پیش

کاملا درسته

محمد  یاسین | آکادمی امروز

محمد یاسین

1 ماه پیش

@امیرعلی نوروززاده کاملا درسته

سلام ببخشید یعنی آندوسپرم دانه شامل رویان لپه و درون دانه میشه ؟ یعنی به کل دانه میگیم آندوسپرم منظورم اینه مثلا لایع خارجی دانه میشه آندوسپرم چون اونجا گفته شده که لایه ی گلوتن دار آندوسپرم که در شکل لایع ی اطراف دانه است یا اینکه آندوسپرم میشه لایه ی دور درون دانه بنظرم درسته؟ کدوم جمله درسته و یکم توضیح بدید ممنون

نرگس مهدوی | آکادمی امروز

نرگس مهدوی

tik

2 سال پیش

سلام. به ذخیره دانه میگن اندوسپرم نه خود دانه. خارجی ترین لایه درون دانه یا اندوسپرم، لایه گلوتن دار هست که انزیم تولید میکنه.

هدیه  قادری  | آکادمی امروز

هدیه قادری

2 سال پیش

خیر داخل اندوسپرم نشاسته هست اونا قسمت های دیگه دانه هستن مثلا رویان که یه قسمتی از دانه و جدا از اندوسپرم هست میان هورمون جیبرلین ترشح میکنه و روی لایه گلوتن دار که لایه بیرونی اندوسپرم هست اثر میذاره و باعث ساخت انزیم هایی میشه از جمله انزیم امیلاز که ما میدونیم امیلاز میاد نشاسته که داخل اندوسپرم هست ورود میکنه به اندوسپرم و نشاسته رو‌به مالتوز که قند دی ساکارید هست تجریه میکنه و باعث رشد رویان میشه 🙂

M S | آکادمی امروز

M S

4 ماه پیش

لایه گلوتن دار جزوی از اندوسپرمه واندوسپرم بافت ذخیره غذایی دانه است

کجای این مطلب نادرست بود....

H. M | آکادمی امروز

H. M

1 هفته پیش

چندتا نکته مهم

نادیا نوری | آکادمی امروز

نادیا نوری

2 هفته پیش

سلام گلیکوژن چیه ؟!

نرگس مهدوی | آکادمی امروز

نرگس مهدوی

tik

2 هفته پیش

سلام قند ذخیره ای هست گلوکز میره تو سلول و توی این سلول ها از گلوکز ها، گلیکوژن ساخته میشه

سلام آیا در قندهای مونساکارید ۵ کربنه به جز چیز دیگری هم هست

سلام متن سوالت برام ناواضحه ولی در کل بدون که کربوهیدرات ها،دارای سه عنصر کربن و هیدروژن و اکسیژن هستند اگر هنوز مشکل حل نشده،لطفا کامنت مجدد بذار بیشتر برات توضیح بدم 🌷 ریپلای نکنید 🌷

@سید محمد متین رشادی منظورم اینه که به جز ریبوز و دئوکسی ریبوز قند پنج کربنه دیگری هم هست

ببخشید این شکل توی کتاب درسی نیست😞

این شکل مال فصل ۹ زیست یازدهمه 😊 استاد همینجوری بهش اشاره کردن ذهنتون آشنا بشه باهاش 🌷

دستور ساختشون چجوریه کسی می‌دونه یا مثلا محرمانه است یعنی به صورت خط نوشته شده یا چجوریه منظور استاد میشه بیشتر توضیح بدین

نه نوشته نیست بر اساس توالی نوکلئوتید ها،این موضوع تعیین میشه که هر ژن چه پیامی داشته باشه سال دوازدهم،جزئیاتش رو می‌خونید 🌷

یعنی اینجا می تونیم به صورت کلی بگیم سه ژن آنزیم به یک بخش تنظیم کننده متصل اند؟

نرگس مهدوی | آکادمی امروز

نرگس مهدوی

tik

1 ماه پیش

سلام به تنظیم کننده متصل نیستن اما تحت تنظیم اون هستن

سلام

نرگس مهدوی | آکادمی امروز

نرگس مهدوی

tik

2 ماه پیش

سلام وقتتون بخیر سوالی اگر دارید بفرمایید

شبنم مظفری | آکادمی امروز

شبنم مظفری

2 ماه پیش

سلام وقتتون بخیر نیازه کتاب تستم بگیریم یا این تستا ک استاد حل می‌کنه کافیه؟

نرگس مهدوی | آکادمی امروز

نرگس مهدوی

tik

2 ماه پیش

سلام بستگی به خودتون داره برای زیست بنظر من هر چقدر تست دیده باشین و بیشتر کار کرده باشین (البته با کیفیت) بهتره

زهرا l | آکادمی امروز

زهرا l

2 ماه پیش

سلام وقت بخیر استاد گفتن که گوارش شیمیایی نشاسته در ملخ قبل از ورود به دهان اغاز میشه سوالم اینه که ایا در دهان ملخ این گوارش ادامه پیدا میکنه یا نه در همون غدد بزاقی تموم شده ؟

نرگس مهدوی | آکادمی امروز

نرگس مهدوی

tik

2 ماه پیش

سلام در دهان هم ادامه داره

محمد  یاسین | آکادمی امروز

محمد یاسین

1 ماه پیش

از دهان شروع میشه

سلام وقت بخیر استاد توی کلاسینو گفته اغلب شون ساختار حلقوی داره چون یه مونومری دوازدهم داریم ک حلقوی نیست بالاخره حالا اغلب یا همگی در نظر بگیریم

سلام منظورت دقیقا کدوم مونومره که حلقوی نباشه؟ همچین چیزی حضور ذهن ندارم متاسفانه تا جایی که یادمه،اون مونومر های کربوهیدراتی که کتاب نام برده،حلقوی رسمشون کرده لطفا منظورت رو بیشتر بهم توضیح بده ریپلای نباشه لطفا 🌷💙

@سید محمد متین رشادی ریبولوز توی چرخه کالوین فوسنتز گیاه

H. M | آکادمی امروز

H. M

1 هفته پیش

متاسفانه خیلی از مطالبی که اینجا گفتن با مطالب کلاسینو فرق میکنه مثلا اینجا استاد میگن که برای بافت استوانه ای چندلایه و مکعبی چندلایه مثالی نمیخونیم ولی تو کلاسینو برای مکعبی چندلایه مثال میزنن

@H. M نه استاد هیچ فرقی بین دانش اموزاش نمیزاره احتمالا اون برای کنکور ما نیس

H. M | آکادمی امروز

H. M

4 ساعت پیش

@ماهان نامی زاده منم نگفتم که استاد بین دانش آموزان فرق میزارن منظورم این بود که فیلم های اینجا هنوز کامل آپدیت نشده

هستی امامی | آکادمی امروز

هستی امامی

3 ماه پیش

همه سلول ها اگه گلوکز باشه اونو فقط تجزیه میکنن یا فقط مال اشریسیاکلای هست؟

هستی امامی | آکادمی امروز

هستی امامی

3 ماه پیش

سلام اونجا ۵ کربنی ساختارش کلا اون شکلی نیست مگه اخه اکسیژن دیگه ای نیست که اگه برش داریم بشه دئوکسی ریبوز

سلام بله اکسیژن دیگری هستش ولی به کربن ها وصله که تو شکل نشان نداده بود اما اون اکسیژن توی ساختار اصلی در راس هست و همیشه ثابت است و با برداشتن اکسیژن از پیوند های کربن دئوکسی ریبوز ساخته میشود

آموزش ویدیویی مولکول های زیستی ( قسمت 1) زیست شناسی دهم توسط بهترین اساتید کنکور به همراه جزوه ، تست ، تمرین و رفع اشکال کنکور | کنکور تجربی - آکادمی امروز