یادبگیریم9:نکات کربوهیدرات ها (قسمت دوم)

4.8/5
(887 رای)
برای مشاهده، ابتدا وارد شوید.
ورود و مشاهده فیلم

گستره حیات

تست درس 2
تست درس 2

`00:53

50 ساعت تدریس رایگان زیست کنکور برای دریافت ویدیو ها شماره ت رو وارد کن
سوالات دیگران

سلام ببخشید یعنی آندوسپرم دانه شامل رویان لپه و درون دانه میشه ؟ یعنی به کل دانه میگیم آندوسپرم منظورم اینه مثلا لایع خارجی دانه میشه آندوسپرم چون اونجا گفته شده که لایه ی گلوتن دار آندوسپرم که در شکل لایع ی اطراف دانه است یا اینکه آندوسپرم میشه لایه ی دور درون دانه بنظرم درسته؟ کدوم جمله درسته و یکم توضیح بدید ممنون

(4)

نرگس مهدوی | آکادمی امروز

نرگس مهدوی

tik

2 سال پیش

سلام. به ذخیره دانه میگن اندوسپرم نه خود دانه. خارجی ترین لایه درون دانه یا اندوسپرم، لایه گلوتن دار هست که انزیم تولید میکنه.

(8)

هدیه  قادری  | آکادمی امروز

هدیه قادری

2 سال پیش

خیر داخل اندوسپرم نشاسته هست اونا قسمت های دیگه دانه هستن مثلا رویان که یه قسمتی از دانه و جدا از اندوسپرم هست میان هورمون جیبرلین ترشح میکنه و روی لایه گلوتن دار که لایه بیرونی اندوسپرم هست اثر میذاره و باعث ساخت انزیم هایی میشه از جمله انزیم امیلاز که ما میدونیم امیلاز میاد نشاسته که داخل اندوسپرم هست ورود میکنه به اندوسپرم و نشاسته رو‌به مالتوز که قند دی ساکارید هست تجریه میکنه و باعث رشد رویان میشه 🙂

(7)

M S | آکادمی امروز

M S

2 هفته پیش

لایه گلوتن دار جزوی از اندوسپرمه واندوسپرم بافت ذخیره غذایی دانه است

عاشق تدریس استادمونم خداقوت:)

نرگس مهدوی | آکادمی امروز

نرگس مهدوی

tik

2 هفته پیش

خداروشکر که راضی هستین❤️😍

سلام از دقیقه ۹ و ثانیه ۱۰ به بعد میگه همه ی سلولهای گیاهی سلولز میسازند چند ثانیه به بعدش میگه سلولهای گیاهی نمیتونن سلولز تجزیه کنن چون خود گیاهه سلولز نساخته این واقعاً جای سواله درسته خودش نمیتونه تجزیه کنه ولی چرا بعدش میگه خودش نساخته

M S | آکادمی امروز

M S

2 هفته پیش

استاد فرمودن خود گیاه سلولز نمیسازه که تجزیه کنه

@M S عجیبه واقعاً مگه میشه سلولز تو دیوارش باشه خودش نسازه خب غیر از گیاه جاندار دیگه ای که براش نساخته که

M S | آکادمی امروز

M S

2 هفته پیش

@محمد زاهد افسون منظورم اینه خود گیاه سلولز میسازه ولی نه برای اینکه تجزیه کنه بلکه برای استحکام دیواره

(1)

@M S خیلی ممنون متوجه شدم

(1)

سلام امیلاز بزاق در اثر PH معده از بین خواهد رفت یا خود نشاسته؟

سلام ببین آنزیم آمیلاز بزاق در پی اچ اسیدی معده،کارکرد خودش رو از دست میده اما پلیمر های کربوهیدراتی معده رو هم رد میکنند تا به روده باریک برسن و گوارششون کامل بشه

M S | آکادمی امروز

M S

2 هفته پیش

انزیم امیلاز

استاد میگه گیلیکوژن در کبد و ماهیچه انسان ساخته میشه . ولی کتاب میگه در جانوران نه فقط انسان . منظورش همه جانورانه؟

زینب مقدم | آکادمی امروز

زینب مقدم

tik

1 ماه پیش

سلام اره به طور کلی باید جانوران رو در نظر بگیریم

(1)

M S | آکادمی امروز

M S

2 هفته پیش

گلیکوژن قند ذخیره ای در جانوران وقارچ ها درانسان در کبد وماهیچه ذخیره میشه

سلام میتونیم بگیم میکرواورگانیسم ها میتونند نشاسته هم تجزیه کنند؟

سلام بله ممکنه ولی تا جایی که حضور ذهن دارم،کتاب اشاره مستقیمی نکرده به این موضوع...

M S | آکادمی امروز

M S

2 هفته پیش

بله

سلام وقتتون بخیر منظور استاد از نشاسته نشاسته ی خالصه یا غذاهای نشاسته دار مثل سیب زمینی و غلات؟ یعنی سیب زمینی هم گوارشش از تو دهان شروع میشه تا حلق و مری ادامه داره؟

زینب مقدم | آکادمی امروز

زینب مقدم

tik

2 ماه پیش

غذاهای نشاسته دار میشه

سلام اگر امیلاز به درون دانه ترشح نشه دانه بازم رشد میکنه؟

ببین عامل اثلی تولید آمیلاز در دانه گیاهان جیبرلین هست درسته!؟ حلا این جیبرلین در تمام دانه های گیاهان وجود داره بنابر این آمیلاز هم وجود داره

سلام وقتتون بخیر استاد ببخشید ما میگیم که گوارش ملخ از خارج از دهان آغاز می شود اما اینجا گفتین که قبل شروع گوارش است.

زینب مقدم | آکادمی امروز

زینب مقدم

tik

2 ماه پیش

جواب به صورت صوتی می باشد:)

@زینب مقدم بله درست ممنونم ❤️ 🙏

توی قارچ ها گلیکوژن کجا ذخیره میشه؟

(1)

در کتاب قید نشده نیاز نیست بدونید

(1)

هستی آقایی | آکادمی امروز

هستی آقایی

3 ماه پیش

سلام استاد میگن که گلیکوژن ففط در کبد و ماهیچه انسان وجود داره یعنی تو حیوانات اصلا گلیکوژن وجود نداره ؟

نرگس مهدوی | آکادمی امروز

نرگس مهدوی

tik

3 ماه پیش

سلام در این دو تا اندام در بدن ساخته میشه در حیوانات دیگه هم وجود داره

سلام وقت بخیر استاد در قسمت قبلی گفتن امیلاز نشاسته رو به مالتوز تجزیه می کنه بواسطه همین انسان قادر به تولید مالتوز هست الان ما می تونیم بگیم نشاسته گوارشش در دهان تکمیل نمیشه بواسطه اینکه تا معده به مالتوز تبدیل میشه و بعد در روده تبدیل به گلوکز میشه و اون موقع هست که تکمیل میشه چون من منظورشون رو از فرصت کافی نمیفهمم اگر فرصت داشته باشه ایا امیلاز میتونه نشاسته رو کامل به گلوکز تجزیه کنه ؟

جواب به صورت صوتی می باشد:)

(1)

M S | آکادمی امروز

M S

2 هفته پیش

بله اگر2ساعت دردهان نگهدارید به گلوکزتجزیه میشه

غزل فیروزی | آکادمی امروز

غزل فیروزی

3 ماه پیش

سلام وقت بخیر آمیلاز در معده تحت اثرphاسیدی از بین میره؟

زینب مقدم | آکادمی امروز

زینب مقدم

tik

3 ماه پیش

سلام غزل جان بله

H. M | آکادمی امروز

H. M

3 ماه پیش

بله ، چون آنزیم ها در phخاصی عملکرد بهینه دارند

از چی مصرف میکنه گیاه؟

ببخشید جزوه داره تدریس ها ؟

بله جزوه ی خود استاد در دانلود هاست