یادبگیریم9:انتشار آب (اسمزی و غیر اسمزی)
مائده شمس
6 روز پیش
استاد واقعا خیلیی ممنونم من این مبحث و همیشه ازش خیلی مشکل داشتم و اصلا یادش نمیگرفتم ولی الان اونقدر خوب با توضیحات شما یادگرفتم که حتی میتونم به بقیه هم توضیحش بدم 🙏🏻🥰مررسی
(1)
سبا عطایی
1 هفته پیش
یعنی بعد از اینکه فشار اسمز ایجاد شد هر دو طرف رو میشه گفت صد در درصد اب خالص است یا نه ؟ چه چیزی باعث میشه اون فشار اونجا ایجاد بشه ؟ البته میفهمم استاد چی میگه ولی نمیتونم توضیحش بدم
مائده شمس
6 روز پیش
سلام، ۱۰:۱۰ فیلم هست که استاد میگن نه طرف چپ ظرف تا صبح قیامتم که اب بیاد بازم اب قند هست ماهیتش و اب خالص نمیشه فکر میکنم بخاطر اختلاف ارتفاعی هست که در طرف چپ و راست ایجاد میشه
احمد مالک
2 هفته پیش
سلام ببخشین الان ما انتشار آب رو تسهیل شده در نظر بگیریم یا ساده از لابه لایه فسفولیپید ها؟
(1)
مائده شمس
6 روز پیش
سلام، استاد گفتن در نظام های قدیم و به صورت علمی هم هردو انتشار بوده اما در حال حاضر چون ما باید برای کنکور و در حد اون یادداشته باشیم گفتن فقط در حد کنکور باید تسهیل شده رو درنظر بگیریم
وحید طالبی اذر
3 هفته پیش
سلام .دوستان تو چی یاد گرفتی گزینه یک غلطه چون انشار اب در ریشه گیاه انتشار غیر اسمزی هستش ولی تو پاسخ نامه گزینه یک رو صحیح زده الان جواب پاسخ نامه درسته؟
محمد صادق بهرمند
2 ماه پیش
سلام چی یاد گرفتیم سوال دو چرا غلط هست؟
نرگس مهدوی
2 ماه پیش
سلام یه محلولی اگه غلیظ تر باشه فشار اسمزی اون بیشتره
سید محمد متین رشادی
2 ماه پیش
سلام آخر هفته شما هم بخیر 💙 مورد اول که گفتید درسته در واقع افزایش فشار محلول آب و قند،باعث میشه انتشار خالص آب،صفر باشه(یعنی انتشار آب وجود داره،منتها از چپ به راست و راست به چپ،با هم برابره و انتشار خالص صفره)
کیمیا پاکزاد
2 ماه پیش
۱غ ۲ص ۳ص
سید محمد متین رشادی
2 ماه پیش
دومی هم غلطه مورد اول و سوم رو درست گفتی
(1)
کاویار رستمی
2 ماه پیش
سلام جواب چی یاد گرفتی . غ. .غ. ص ایا درسته
سید محمد متین رشادی
2 ماه پیش
سلام بله ولی پاسختون رو با پاسخنامه هم تطبیق بدید 💙💙
مریم جابری
1 ماه پیش
@سید محمد متین رشادی پاسخنامه خیلی وقتا اشتباه میزنه مثلا خود استاد واضح گفتن اینجا یک غلطه ولی پاسخنانه یک رو صحیح گرفته و به شک انداخته الان مگه یک غلط نمیشه؟
محدثه رحیمی
3 ماه پیش
سلام من جزوه که استاد اینجا خودش مینویسه رو از کجا پیدا کنم یه جزوه ای هست جا خالی ها نوشته نشده چون من جزوه دستم نیست مجبورم بعد نگاه کردن برم حفظ کنم
(1)
سیما محمدی
3 ماه پیش
همه جزوه های استا بام رفیع تا جای که من بدونم جاخالی دار و باید خودمون بنویسیمش برای محض اطمینان ازپشتیبانی هم بپرس
معصومه هاشمی
3 ماه پیش
جزوه استاد رو از قسمت جزوه ها دانلود کن بعد پرینت بگیر یا از خود سایت تهیه کن برات اماده چاپ می کنن میفرستن من رنگی شو تهیه کردم خیلی بهتره چون بیرون هم بدی قیمتش بالا میفته از خود سایت بخری راحت تره
پیمان رضایی
3 ماه پیش
در قسمت کلاس ها جزوات و گزینه جزوات صفر تا صد
ابوالفضل طالب زاده
3 ماه پیش
سلام انتشار ساده:در جهت شیب غلظت انتشار تسهیل شده:در جهت شیب غلظت اسمز:خلاف جهات شیب غلظت انتقال فعال:در خلاف جهت شیب غلظت آندوسیتوز و اگزو سیتوز:در جهت و خلاف جهت شیب میتونن باشن آیا این گزین ها درسته؟
(1)
حدیثه مقدم
4 ماه پیش
پس با توجه به این تعریف در واقع همواره اگه حذف بشه درست میشه؟!
(1)
مهدی مکبر
2 ماه پیش
هر ماده و همواره باید صرفا بگه انتشار ماده
حسین موسی پور
4 ماه پیش
سلام ببخشید یه سوال داشتم اگه توی یک ظرفی یه طرف اب قند و یک طرف اب خالص قرار دهیم اب از جای بر تراکم میره به جایی کم تراکم و تا یه حدی انتشاره ادامه میابه و در یک طرف اب خالص و در یک طرف اب قند حالا ما گفتیم انتشار نتیجه نهایی هر ماده یکسان شدن غلظت ان ماده در محیط ولی تو این مثال یک طرف اب خالص که رقیق و یک طرف اب قند که غلیظ حالا با این مثال باز هم میتونیم بگیم نتیجه نهایی هر انتشار برابر شدن غلظت ان ماده در محیط است این جمله درسته یا غلط اگه درسته میشه توضیح بدید نتیجه نهایی اب چی میشه
نرگس مهدوی
4 ماه پیش
سلام در واقع برای اسمز و انتشار اب بهتره دو محلول در نظر بگیریم که هر دو ماده حل شونده داشته باشن اگر یکی کاملا اب خالی باشه و یکی حل شونده باشه یکم از منطق خارج میشه اما اگر هر دو ماده حل شونده داشته باشن، اسمز تا جایی پیش میره که غلظت این دو محلول برابر بشه
(1)
فاطمه ☆
4 ماه پیش
سوال یک یادبگیریم به گفته ی استاد غلطه ولی چرا توی پاسخنامه زده درست؟
مهدی مکبر
2 ماه پیش
نرگس مهدوی
5 روز پیش
خداروشکر که راضی بودین❤️
(1)