= $('#player')[0]?.offsetHeight && openTab == 2 ? scrolledFromTop = true : scrolledFromTop = false">
سوالات دیگران
آرمین تیماسی
1 سال پیش
با سلام گزینه ی چهار رو نباید درست میگرفتن؟ چون گفته افزایش تاثیر مواد خب نرم شدن غذا هم روی تاثیر بیشتر آنزیم ها اثر داره دیگه؟
مریم سادات موسوی
1 سال پیش
ببخشید در رابطه با قسمت اول گزینه 4، چینه دان خودش گوارش نمیده اما نمیتونیم در نظر بگیر با نرم کردن غذا به گوارش غذا کمک میکنه؟؟
(1)
فاطمه میرزایی
2 سال پیش
سلام قسمت ۴ نمیشه درست گرفت؟ به این دلیل که امیلازی که در بزاق وجود داره با غذا به مری هم میاد و چون امیتاز آنزیم و یه مقدار زمان میخواد برای تجزیه چینه دان با ذخیره کردن اون غذا باعث ایجاد اون زمان میشه)مثل ما که در دهان اگر نان رو بیش از حد نگه داریم شیرین میشه )
نرگس مهدوی
2 سال پیش
سلام. کتاب درسی چنین تاثیری برای چینه دان در نظر نگرفته. احتمالا خواسته بگه اثر انزیم ها تا اونجا پایدار نمیمونه
محمد نادری
2 سال پیش
سلام. چینه دان در ملخ و پرنده دانهخوار بخشی از مری هست یا نه جداعه؟؟
امید گلستانی
2 سال پیش
حجیم ترین بخش انتهای مری هستش و بله جزیی از مریه
نرگس مهدوی
2 سال پیش
سلام. کتاب جزوی ازون در نظر نگرفته
محمد نادری
2 سال پیش
@نرگس مهدوی اینی که گفته بخش حجیم انتهای مری است . با توجه به این نمیشه گفت بخشی از مریه؟؟ البته قبلشم نوشته غذا از طریق مری به چینه دان وارد میشه که یعنی اینا دو تا بخش جدا هستن . توی کنکور سالای اخیر درباره این موضوع سوالی نیومده که مشخص بشه ؟؟
نرگس مهدوی
2 سال پیش
دانش اموز 1
8 ماه پیش
سوال منم هست ممنون میشم جواب بدین