Mandana Moradi
3 روز پیش
در مورد گزینه ب آنزیم لیزوزیم که در بزاق یا اشک هست چه جوری در بدن انسان در تنظیم سوخت و ساز یاخته ها دخالت داره؟؟!
Mandana Moradi
3 روز پیش
@سید محمد متین رشادی اوکی مرسی
Mandana Moradi
3 روز پیش
مورد الف در مورد آنزیم پپسین هم درسته؟! آنزیم سازنده پپسین میشه پپسینوژن ، یعنی پپسین به دنبال فعالیت پپسینوژن تولید میشه؟! اگر آنزیم سازنده پپسین رو rRNA بگیریم به دنبال فعالیت rRNA پپسینوژن تولید میشه نه پپسین! میشه لطفاً رفع ابهام کنید 🙏
نرگس مهدوی
3 روز پیش
بله چنین چیزی درسته در کل هر انزیمی و هر نوع پلی پپتیدی در پی فعالیت انزیم سازندهش تولید میشه
نرگس مهدوی
3 روز پیش
اما پپسین از پپسینوژن ساخته میشه انزیمی که اون رو میسازه رنا نیست یه نوع دیگه ای از انزیم هست انزیمی که پپسینوژن رو میسازه هم انواعی از انزیم ها هستن که رنای رناتنی یک از اون هاست
Mandana Moradi
3 روز پیش
@نرگس مهدوی آهان مرسی 🧡
Mandana Moradi
1 هفته پیش
در امتحان نهایی باید طبق کتاب همه رو در نظر بگیریم یا طبق کتاب یازدهم اغلب رو در نظر بگیریم ؟؟؟ واسه نهایی کدوم درسته؟!
سید محمد متین رشادی
1 هفته پیش
این کلمه اغلب رو خودمون استنباط میکنیم و جایی از کتاب هم از قید (همه) استفاده نکرده فقط بطور کلی گفته در دمای فلان،آنزیم های بدن بهترین فعالیت رو دارن کلمه اغلب رو خودمون استنباط میکنیم
Mandana Moradi
1 هفته پیش
@سید محمد متین رشادی آهان پس در نهایی صرفاً این جمله (در دمای ۳۷ آنزیم های بدن بهترین فعالیت رو دارن) رو در نظر میگیریم ؟
Mandana Moradi
1 هفته پیش
@زینب مقدم آهان مرسییی 🧡
نرگس مهدوی
1 هفته پیش
سلام نه یک جایگاه فعاله که توش دو تا پیش ماده متفاوت قرار میگیره
Mandana Moradi
1 هفته پیش
@نرگس مهدوی آهان مرسی 🧡
کوثر شایان اصل
1 هفته پیش
تو مورد ب نگفته که سوخت و ساز بدن گفته سوخت و ساز یاخته ها ولی همه ی آنزیم که تو واکنش های درون سلولی دخالت ندارن پس چرا این مورد درست شد؟؟ توضیحی که پایین تر دادین رو خوندم ولی بازم ابهام دارم ممنون میشم توضیح بدین
کوثر شایان اصل
1 هفته پیش
@سید محمد متین رشادی خیلی ممنون
کوثر شایان اصل
1 هفته پیش
سلام تو پاسخنامه یکی از تست های قلم چی گفته بود که مایه پنیر رو از آخرین قسمت معده شیرخواران نشخوارکنندگان استخراج میکنن یعنی از شیردان . اینی که گفته درسته یا از همه ی قسمت های معده اونا میشه استخراج کرد؟؟
نرگس مهدوی
1 هفته پیش
سلام واقعا اطلاعی ندارم، حالا اگر قلم چی گفته حتمن مبنای علمی در نظر گرفته اما در حیطه کنکور این مورد پرسش نمیشه
کوثر شایان اصل
1 هفته پیش
@نرگس مهدوی بله احتمالا قلم چی خارج از کتاب گفته چون استاد هم چیزی درموردش نگفتن
نرگس مهدوی
1 هفته پیش
@کوثر شایان اصل همینطوره
کوثر شایان اصل
1 هفته پیش
@نرگس مهدوی ممنونم
مهدی مکبر
1 هفته پیش
وقت بخیر تو متن کتاب اینجارو نوشته سوخت های زیستی اینجا اشتباه شده یا کتاب ؟ 🥲 اخر خط اول👇
نرگس مهدوی
1 هفته پیش
سوخت زیستی درسته
مهدی مکبر
1 هفته پیش
@نرگس مهدوی ممنونم
زهرا باقری
1 هفته پیش
سلام وقت بخیر گزینه ۴ قسمت دوم منظورش ساختار دوم هس؟
نرگس مهدوی
1 هفته پیش
سلام بله
امیر سلمانپور
2 هفته پیش
سلام وقت بخیر گروه Rفقط آب دوست واب گریز داره؟
نرگس مهدوی
2 هفته پیش
سلام یکی از تقسیم بندی هاش اینه که اب دوسته یا اب گریزه
ایلین جهان بخش ثمرخزان
4 هفته پیش
واسه گزینه د میتونیم انزیم های سم زدا رو مثال بزنیم؟
سید محمد متین رشادی
4 هفته پیش
منظورتون از آنزیم سم زدا چه نوع آنزیمیه؟
میلاد کرمی
1 ماه پیش
سلام راجب گزینه 3 اخه اون انزیم که پیوند پپتیدی میداد بین امینواسید ها اون که ربطی به سرعت واکنش نداره یا داره؟؟
Mandana Moradi
3 روز پیش
سلام وقتت بخیر همه آنزیم ها سرعت واکنش رو افزایش میدن.
داریوش موحد
1 ماه پیش
کتاب میگه آنزیم ها در دمای بالا ممکن است شکل غیر طبیعی یا برگشت ناپذیر پیدا کنن فرق برگشت ناپذیر و غیر طبیعی چیه الان؟
ملیکا محمدیان
1 ماه پیش
برگشت ناپذیر ینی وقتی شکل آنزیم تغییر می کند دیگه به شکل اولیه بر نمی گردد و غیر طبیعی ینی شکلی متفاوت با شکلی که آنزیم ها در حالت طبیعی دارند پیدا می کنند
آموزش ویدیویی آمینواسیدو پروتئین زیست شناسی دوازدهم توسط بهترین اساتید کنکور به همراه جزوه ، تست ، تمرین و رفع اشکال کنکور | کنکور تجربی - آکادمی امروز
سید محمد متین رشادی
3 روز پیش
جواب به صورت صوتی می باشد:)