مرضیه قربانی
1 ماه پیش
من چند روزه جزوهم اومده ولی این قسمت توش نیست ،این حذف شده یا اضافه شده الان؟
سید محمد متین رشادی
1 ماه پیش
این قسمت ظاهراً چون در کتاب چاپ جدید اضافه شده،ممکنه در جزوه از قلم افتاده باشه این موارد رو یه پشتیبانی بگید راهنمایی میکنند 🌷
Anahita (:
1 ماه پیش
من این جزوه رو یه یه ماه و خورده ای میشه که گرفتم و جدید هستش ... ولی این قسمت و اضافه نکردین ...
سید محمد متین رشادی
1 ماه پیش
بله حتما اصلاح میشه احتمالا چون این قسمت جدید به کتاب درسی اضافه شده،از قلم افتاده
سید محمد متین رشادی
1 ماه پیش
یه پشتیبانی هم بگید این ایرادات رو
Anahita (:
1 ماه پیش
چرا این قسمت توی جزوه من نیست؟؟
سید محمد متین رشادی
1 ماه پیش
این ایرادات رو به پشتیبانی بگید در آپدیت جدید،جزوه ها هم اصلاح میشه انشالله 🌷
آیدا نعمتی
2 ماه پیش
سلام در رابطه با نمودار افزایش غلظت آنزیم هم خب ممکنه که مقدار پیش ماده محدود باشه ، من این نمودار رو توی یکی از منابع دیدم که مثل نمودار غلظت پیش ماده پس از مدتی ثابت بود ، اینطور هم میشه در نظر گرفت ، آیا ؟
آیناز لطفی
2 ماه پیش
میشه گفت انزیم هلیکاز و DNAبسپاراز در اکثر دما ها فعالیت دارن چون سلول ها در اکثر جاهای بدن تکثیر میشن ؟؟
نرگس مهدوی
2 ماه پیش
اکثر جاهای بدن هم تقریبا هم دما هستن اینطوری نیست که یجا ۲۰ درجه باشه و یجا ۳۷
آیناز لطفی
2 ماه پیش
اختلال در هیپو تالاموس منجر به اختلال در واکنش عای فیزیکی بدنم میشه ؟ اگه میشه چرا ؟
نرگس مهدوی
2 ماه پیش
واکنش فیزیکی رو چی تعریف میکنی؟
آیناز لطفی
2 ماه پیش
اختلال در هیپو تالاموس منجر به اختلال در واکنش عای فیزیکی بدنم میشه ؟ اگه میشه چرا ؟
نرگس مهدوی
2 ماه پیش
منظورت از واکنش های فیزیکی بدن چیه؟
هیوا عاشوری
4 ماه پیش
پیش ماده انزیم سم زدا سم هست ،سم زدا یعنی چی ؟
نرگس مهدوی
4 ماه پیش
سلام یه انزیمی داریم که وقتی سم وارد بدن میشه اون انزیم میاد سم رو میگیره و اون رو سم زدایی میکنه یعنی خاصیت سمیش رو از بین میبره و دیگه اون ماده برای گیاه سمی نیست
هیوا عاشوری
4 ماه پیش
مایه پنیر یعنی ماده سازنده پنیر ؟ تنها کاربردش در صنایع غذاییه؟
سید محمد متین رشادی
4 ماه پیش
یجورایی پیش سازشه که با دلمه کردن پروتئین شیر،اون رو به پنیر تبدیل میکنه و بله کاربردش هم در صنایع غذایی هست در حد کتاب
حسین قرخلو
4 ماه پیش
سلام چرا پیش ماده کم میکنیم سرعت کم میشه ؟ پیشماده که کم بشه جایگاه فعال کمتر اشغال میشه بنابرین سرعت بیشتر میشه
Mandana Moradi
8 ماه پیش
در امتحان نهایی باید طبق کتاب همه رو در نظر بگیریم یا طبق کتاب یازدهم اغلب رو در نظر بگیریم ؟؟؟ واسه نهایی کدوم درسته؟!
سید محمد متین رشادی
8 ماه پیش
این کلمه اغلب رو خودمون استنباط میکنیم و جایی از کتاب هم از قید (همه) استفاده نکرده فقط بطور کلی گفته در دمای فلان،آنزیم های بدن بهترین فعالیت رو دارن کلمه اغلب رو خودمون استنباط میکنیم
Mandana Moradi
8 ماه پیش
@سید محمد متین رشادی آهان پس در نهایی صرفاً این جمله (در دمای ۳۷ آنزیم های بدن بهترین فعالیت رو دارن) رو در نظر میگیریم ؟
Mandana Moradi
8 ماه پیش
@زینب مقدم آهان مرسییی 🧡
K .Sh
8 ماه پیش
سلام تو پاسخنامه یکی از تست های قلم چی گفته بود که مایه پنیر رو از آخرین قسمت معده شیرخواران نشخوارکنندگان استخراج میکنن یعنی از شیردان . اینی که گفته درسته یا از همه ی قسمت های معده اونا میشه استخراج کرد؟؟
نرگس مهدوی
8 ماه پیش
سلام واقعا اطلاعی ندارم، حالا اگر قلم چی گفته حتمن مبنای علمی در نظر گرفته اما در حیطه کنکور این مورد پرسش نمیشه
K .Sh
8 ماه پیش
@نرگس مهدوی بله احتمالا قلم چی خارج از کتاب گفته چون استاد هم چیزی درموردش نگفتن
نرگس مهدوی
8 ماه پیش
@K .Sh همینطوره
K .Sh
8 ماه پیش
@نرگس مهدوی ممنونم
مهدی مکبر
8 ماه پیش
وقت بخیر تو متن کتاب اینجارو نوشته سوخت های زیستی اینجا اشتباه شده یا کتاب ؟ 🥲 اخر خط اول👇
نرگس مهدوی
8 ماه پیش
سوخت زیستی درسته
مهدی مکبر
8 ماه پیش
@نرگس مهدوی ممنونم
شهلا احمدنژاد
9 ماه پیش
سلام منم این قسمت رو توی جزوه ندارم
Yalda Sndgl
9 ماه پیش
اگه جزوتون رو قبلا گرفتین باید دست نویس اضافه کنید چون تدریس جدیدهه
آموزش ویدیویی عملکرد انزیم ها در phمختلف زیست شناسی دوازدهم توسط بهترین اساتید کنکور به همراه جزوه ، تست ، تمرین و رفع اشکال کنکور | کنکور تجربی - آکادمی امروز
سید محمد متین رشادی
3 هفته پیش
سلام تایم مشخص کنید ببینم استاد دقیقا چی گفتن 🌷(ریپلای نباشه 🌷)