عملکرد انزیم ها در phمختلف

5/5
(378 رای)

آمینواسیدو پروتئین

ساختار پروتئین ها
ساختار پروتئین ها

`02:15

1 تمرین

نقش پروتئین ها
نقش پروتئین ها

`00:15

انزیم ها
انزیم ها

`01:01

عملکرد انزیم ها در phمختلف
عملکرد انزیم ها در phمختلف

`00:37

تست آنزیم ها
تست آنزیم ها

`01:17

برای دریافت 50 ساعت تدریس زیست رایگان شماره موبایلت رو اینجا وارد کن
سوالات دیگران

در امتحان نهایی باید طبق کتاب همه رو در نظر بگیریم یا طبق کتاب یازدهم اغلب رو در نظر بگیریم ؟؟؟ واسه نهایی کدوم درسته؟!

این کلمه اغلب رو خودمون استنباط میکنیم و جایی از کتاب هم از قید (همه) استفاده نکرده فقط بطور کلی گفته در دمای فلان،آنزیم های بدن بهترین فعالیت رو دارن کلمه اغلب رو خودمون استنباط میکنیم

Mandana  Moradi | آکادمی امروز

Mandana Moradi

3 هفته پیش

@سید محمد متین رشادی آهان پس در نهایی صرفاً این جمله (در دمای ۳۷ آنزیم های بدن بهترین فعالیت رو دارن) رو در نظر میگیریم ؟

زینب مقدم | آکادمی امروز

زینب مقدم

tik

3 هفته پیش

@Mandana Moradi سلام وویس

Mandana  Moradi | آکادمی امروز

Mandana Moradi

3 هفته پیش

@زینب مقدم آهان مرسییی 🧡

سلام تو پاسخنامه یکی از تست های قلم چی گفته بود که مایه پنیر رو از آخرین قسمت معده شیرخواران نشخوارکنندگان استخراج میکنن یعنی از شیردان . اینی که گفته درسته یا از همه ی قسمت های معده اونا میشه استخراج کرد؟؟

نرگس مهدوی | آکادمی امروز

نرگس مهدوی

tik

3 هفته پیش

سلام واقعا اطلاعی ندارم، حالا اگر قلم چی گفته حتمن مبنای علمی در نظر گرفته اما در حیطه کنکور این مورد پرسش نمیشه

@نرگس مهدوی بله احتمالا قلم چی خارج از کتاب گفته چون استاد هم چیزی درموردش نگفتن

نرگس مهدوی | آکادمی امروز

نرگس مهدوی

tik

3 هفته پیش

@کوثر شایان اصل همینطوره

وقت بخیر تو متن کتاب اینجارو نوشته سوخت های زیستی اینجا اشتباه شده یا کتاب ؟ 🥲 اخر خط اول👇

نرگس مهدوی | آکادمی امروز

نرگس مهدوی

tik

3 هفته پیش

سوخت زیستی درسته

مهدی مکبر | آکادمی امروز

مهدی مکبر

3 هفته پیش

@نرگس مهدوی ممنونم

سلام منم این قسمت رو توی جزوه ندارم

Yalda Sndgl | آکادمی امروز

Yalda Sndgl

2 ماه پیش

اگه جزوتون رو قبلا گرفتین باید دست نویس اضافه کنید چون تدریس جدیدهه

سلام ببخشید این قسمت از تدریس استاد جدیده یا من ندارم این قسمتو تو کتاب

سلام اره منم ندارمش شما دوازدهمین امسال یا فارغ‌التحصیل؟

@آسیه بزرگ زاده سلام عزیزم ⁚) فکر کنم این قسمت واسه چاپ 1402عه یعنی امسال اضاف شده و اگه شماهم زیست دوازدهمت چاپ 1401 هس این قسمتو نداری باید اضافش کنی

@مریم اسکندری مرسی عزیزم❤️

آیدا ارس | آکادمی امروز

آیدا ارس

5 ماه پیش

سلام ببخشید بخش کاربرد آنزیم ها در صنعت فیلمش آپلود نشده و جزوه مربوط بهش هم داخل جزوه ها نیست

آیدا ارس | آکادمی امروز

آیدا ارس

5 ماه پیش

منظورم این قسمت از کتاب هست

@آیدا ارس سلام کتاب من چاپ 1401 هستش و این مطلب تو کتاب نیست کتاب شما چاپ 1402 هستش؟

آیدا ارس | آکادمی امروز

آیدا ارس

4 ماه پیش

@ساحل سلیمانی سلام بله چاپ ۱۴۰۲ هست

کیمیا فتحی | آکادمی امروز

کیمیا فتحی

3 ماه پیش

@آیدا ارس سلام به پشتیبانی اطلاع بدین پیگیری کنن

سلام گفتیم که اگر مقدار آنزیم رو زیاد کنیم تولید فراورده در واحد زمان بدون حد مشخصی افزایش پیدا میکنه البته تا زمانیکه که همه پیش ماده های ما تموم بشه پس میشه گفت نمودار پس از یه بازه زمانی مشخصی ثابت میشه (چون دیگه پیش ماده نداریم که مصرف بشه)

نرگس مهدوی | آکادمی امروز

نرگس مهدوی

tik

6 ماه پیش

سلام. پیش ماده رو اینجا به اندازه کافی بزرگ در نظر میگیریم

پس چرا گفتین با تغییر PH عملکردش از بین نمیره ؟

علی تدین | آکادمی امروز

علی تدین

tik

6 ماه پیش

سلام کجا گفته شده ؟

علی معقول | آکادمی امروز

علی معقول

6 ماه پیش

@علی تدین خب من دقیق یادم نیس کدوم فیلم بود ولی در کل با تغییر PH کاملا عملکرد از بین میره؟

نرگس مهدوی | آکادمی امروز

نرگس مهدوی

tik

6 ماه پیش

@علی معقول اگر تغییر پی اچ از یک حد مشخصی فراتر بره بله باعث تخریب و اختلال عملکرد میشه

سلام بخش کار برد انزیم ها هنوز فیلمش اپلود ضبط نشده؟ چون پشتیبانی گفتند پیگیری میکنند اما هنوز فیلمش نیومده که

نرگس مهدوی | آکادمی امروز

نرگس مهدوی

tik

6 ماه پیش

سلام. میشه لطفا این صفحه از کتابتون رو عکس بگیرین بفرستین

همونو کلا از رو کتاب بخون هیچ چیز خاصی نداره من نشون چند تا معلم دادم گفتن نکته انچنانی نداره

@نرگس مهدوی جواب به صورت صوتی می باشد:)

نرگس مهدوی | آکادمی امروز

نرگس مهدوی

tik

6 ماه پیش

@الهام سیدمرادی اوه این بخش جدیدا به کتاب اضافه شده. شما اگر جایی مشکل داشتین بپرسین ، من گزارش میدم که اضافه بشه.

سلام مبحثی در کتاب ما گفته شده ولی فیلمش نیست منظور سوال دوستمون هم همینه ؟ فیلمش رو ضبط نمیکنن ؟

علی تدین | آکادمی امروز

علی تدین

tik

7 ماه پیش

سلام در این باره با پشتیبانی تماس بگیرید

سلام وقت بخیر کاربرد انزیم ها در صنعت ص 20 کتاب درسی تدریس نشده کل کلیپ ها رو دیدم اما نبود

علی تدین | آکادمی امروز

علی تدین

tik

7 ماه پیش

سلام با پشتیبانی تماس بگیرید شاید براتون آپلود نشده همچین موردی نداشتیم

سلام،ببخشید شما با پشتیبانی در این مورد صحبت کردید؟ چی گفتند؟

@مبینا جعفریان سلام به پشتیان پیام دادم گفتن پیگیری میشه

سلام خسته نباشید واسه اینکه مقدار انزیم رو زیاد کنیم سرعت واکنش هم زیاد میشه دبیرمون گفتن که تا ی حدی افزایش پیدا میکنه ولی بعدش پیش ماده ها تمام میشه و سرعت ثابته میشه ی توضیح بدید که کدوم درست تره ؟؟

نرگس مهدوی | آکادمی امروز

نرگس مهدوی

tik

7 ماه پیش

سلام. با افزایش آنزیم سرعت زیاد میشه. اما با افزایش پیش ماده سرعت تا حدی زیاد میشه و بعد ثابت میمونه

علی تدین | آکادمی امروز

علی تدین

tik

7 ماه پیش

سلام بله هردو درسته.بستگی به مقدار هردوتا داره.وقتی پیش ماده مقدارش بالا باشه انزیم زیاد بشه بله سرعت میره بالا اما اگه پیش ماده نباشه ما هرچقدرم انزیمو ببریم بالا واکنشی انجام نمیشه

تدریس بخش کاربرد آنزیم ها قرار نگرفته:(

علی تدین | آکادمی امروز

علی تدین

tik

7 ماه پیش

سلام در این موارد با پشتیبانی تماس بگیرید

سلام وقتی میگه سرخرگ گیرنده دمایی نیست، چون دمای کاذب بهش میده. یعنی سرخرگ دریافت کننده دما نیست و اون رو(دما رو)، افزایش میده؟

نرگس مهدوی | آکادمی امروز

نرگس مهدوی

tik

9 ماه پیش

سلام. وقت بخیر. گیرنده دمایی در سیاهرگ ها و پوست وجود داره. در سرخرگ ها وجود نداره

Z.Zruqv .Ln | آکادمی امروز

Z.Zruqv .Ln

9 ماه پیش

علت ph بهینه ی هر آنزیم مربوط به همون گروه R آمینواسید هست؟ اگه هست مثلا اون گروه R آمینواسید آنزیم پپسین چه ویژگی داره؟؟

نرگس مهدوی | آکادمی امروز

نرگس مهدوی

tik

9 ماه پیش

سلام. بله PH بهینه هر انزیم به گروه R اون انزیم پروتئینی بستگی داره. انزیم پپسین تو PH اسیدی معده فعالیت میکنه

آموزش ویدیویی عملکرد انزیم ها در phمختلف زیست شناسی دوازدهم توسط بهترین اساتید کنکور به همراه جزوه ، تست ، تمرین و رفع اشکال کنکور | کنکور تجربی - آکادمی امروز