= $('#player')[0]?.offsetHeight && openTab == 2 ? scrolledFromTop = true : scrolledFromTop = false">
سوالات دیگران
نیما مرادی
1 سال پیش
ببخشید میشه یکم درباره گلوتن و سلیاک توضیح بدین؟
سحر پنجه ای
1 سال پیش
سلام وقتتون بخیر باشه گلوتن نوعی پروتئین گیاهی هست که تو دانه ی گندم و جو وجود داره . برخی افراد با خوردن نانی که گلوتن داشته باشه دچار حساسیت میشن . این حساسیت در واقع پاسخ سیستم ایمنی بدن به پروتئین گلوتن هست که در نهایت باعث از بین رفتن پرز ها و ریزپرزهای روده میشه و کاهش جذب مواد رو در پی داره در کل به از بین رفتن پرز ها و ریزپرز های روده و کاهش جذب مواد به دلیل پروتئین گلوتن بیماری سلیاک گفته میشه.
(5)
سحر پنجه ای
1 سال پیش
سلام وقتتون بخیر باشه گلوتن نوعی پروتئین گیاهی هست که تو دانه ی گندم و جو وجود داره . برخی افراد با خوردن نانی که گلوتن داشته باشه دچار حساسیت میشن . این حساسیت در واقع پاسخ سیستم ایمنی بدن به پروتئین گلوتن هست که در نهایت باعث از بین رفتن پرز ها و ریزپرزهای روده میشه و کاهش جذب مواد رو در پی داره در کل به از بین رفتن پرز ها و ریزپرز های روده و کاهش جذب مواد به دلیل پروتئین گلوتن بیماری سلیاک گفته میشه.
(5)
نرگس مهدوی
1 سال پیش
سلام. کتاب اشاره نکرده تخریب تا چه حد صورت میگیره ولی به هر صورت جذب کاهش پیدا میکنه
(1)