لیلا لله گانی
1 سال پیش
دراین تست وقتی گفته درطبیعت چه چیزهایی رو میتونیم درنظرنگیریم؟
لیلا لله گانی
1 سال پیش
@سید محمد متین رشادی و اگر سوال بود غیرزنده مثل سنگ و.. آب هم میتونیم غیرزنده درنظر بگیریم؟کلا چه چیزهایی رو میتونیم برای غیرزنده هابگیم؟
👩🏻⚕️ 🩺
1 سال پیش
سلام.. دی ساکارید های موجود در قارچ چی هستش؟؟؟
سید محمد متین رشادی
1 سال پیش
سلام کتاب اسمی نبرده ازشون و نیاز نیست بدونید
(1)
👩🏻⚕️ 🩺
1 سال پیش
@سید محمد متین رشادی ممنون، ولی برای اطلاعات خودم میخواستم.. اگه چند مورد رو نام ببرید ممنون میشم🙏🏻🙏🏻🌸
ساحل تبریز
1 سال پیش
گلیکوژن مگه درگیاهان هم دیده میشه؟
(1)
افسانه یکتاپرست
1 سال پیش
فقط در قارچ ها و بدن جانوران
(5)
خانوم دکتر
2 سال پیش
یه سوال توی گذینه چهار نگفته تمومی کربوهیدرات های موجود در سیب زمینی و غلات ک میگین خوب سلولز داره اما نشاسته نداره وقتی میگ کربوهیدرات موجود در غلات به طور حتم در کاغذ سازی نقش داره میتونیم یک مثال هم بیاریم و بگیم سلولز درش نقش داره
علی تدین
2 سال پیش
سلام گفته بطور حتم پس باید همه کربوهیدرات هارو درنظر بگیریم
محدثه نوکی
2 سال پیش
سلام یه سوال همه مولکول های زیستی در دنیای غیر زنده به طور طبیعی دیده نمیشود؟
نرگس مهدوی
2 سال پیش
سلام. بله درسته
سیده الهه معصومی
3 سال پیش
سلام وقت بخیر ببخشید میشه لطفا گزینه دو و سه این تست رو توضیح بدین خیلی ممنون.
(1)
نرگس مهدوی
3 سال پیش
سلام. وقت شما هم بخیر. مولکول های کربوهیدرات میتونن دی ساکارید - مونوساکارید یا پلی ساکارید باشن . فقط پلی ساکارید هست که تعداد زیادی مونوساکارید داره . مولکول کربوهیدرات موجود در قارچ ها گلیکوژن هست ، که از تعداد زیادی مولکول گلوکز تشکیل شده .
(1)
سیده الهه معصومی
3 سال پیش
@نرگس مهدوی بله کاملا درست ولی با این توضیحات ذکر شده چرا هر دو گزینه توی تست اشتباه درنظر گرفته شده؟ یعنی دلیل غلط بودنشون چی هست؟
(1)
علی تدین
3 سال پیش
@سیده الهه معصومی اگه فقط یه دونه مولکول گلوکز رو درنظر بگیریم هردو گزینه رد میشن
(1)
سیده الهه معصومی
3 سال پیش
@علی تدین برای گزینه سه نمیتونیم گلوکز رو درنظر بگیریم، چون گفته مولکول کربوهیدرات موجود در قارچ ها که میشه گلیکوژن نه گلوکز... ممنون میشم راهنمایی بفرمائید.
(1)
نرگس مهدوی
3 سال پیش
@سیده الهه معصومی ببین عزیزم، گلیکوژن از تعداد زیادی گلوکز تشکیل شده که در قارچ ها ذخیره میشه .
(1)
(1)
نرگس مهدوی
3 سال پیش
سلام. سلولز در ساختار گیاهان وجود داره و نقش ساختاری هم داره . گیاهان به فراوانی در اطراف ما وجود دارن . پس سلولز هم به فراوانی و با اهمیت زیاد در اطراف ما دیده میشه . نکته خیلی خاص و مهمی نیست اما میتونین برای خودتون با دلیل یادداشت کنین.
(1)
سیده الهه معصومی
3 سال پیش
سلام وقت بخیر ببخشید مولکول کربوهیدرات موجود در بدن جانوران منظورش گلیگوژن هست؟
(1)
نرگس مهدوی
3 سال پیش
سلام. وقت شما هم بخیر. کربوهیدارت ذخیره ای درون بدن جانوران گلیکوژن هست . اما نشاسته و سلولز گیاهی هم میتونه درون بدن دیده بشه. در لوله گوارش.
(2)
نرگس مهدوی
3 سال پیش
سلام. وقت شما هم بخیر. کربوهیدرات ذخیره ای در جانوران گلیکوژن هست . اما دیگر کربوهیدرات ها مثل گلوکز - فروکتوز و ... هم در بدن دیده میشه . از طرفی توی لوله گوارش میشه کربوهیدرات هایی مثل نشاسته و سلولز رو در غذاهای گیاهی ببینین .
(1)
اسما ناصری
3 سال پیش
سلام خوبین میشه این تستتست و برام توضیح بدین متوجه نشدم
(1)
نرگس مهدوی
3 سال پیش
سلام. دقیق بگین کدوم قسمت کدوم گزینه رو متوجه نشدین . اگر کامل متوجه سوال نمیشین برین و یکبار دیگه ئدرسنامه مربوطه رو ببینین.
(1)
اسما ناصری
3 سال پیش
@نرگس مهدوی گزینه دو متوجهش نشدم کلا مگه نه سلولز پلی ساکارید هست خب از مونو ساکارید ساخته نشده ،،،
(1)
اسما ناصری
3 سال پیش
@اسما ناصری ببخشد اخری اشتباخ شد منوساکارید ساختخ شدخ
(1)
بهزاد ظهوریان هادی
3 سال پیش
سلامی دوباره با توجه به همین سوال قبل بنده. من میدونم که کربوهیدرات های گیاهان نشاسته و سلولز هستند. در اون جمله قبلی که پرسیدم که هم قطعا داره و درباره گیاهان صحبت می کنه. میتواند برای مالتوز هم صدق کنه که گزینه نادرست بشه؟؟(چون من اینطور در نظر گرفتم برای اینکه نشاسته در گیاهان تجزیه و به مالتوز تبدیل میشه. در گیاهان علاوه بر نشاسته و سلولز مالتوز هم هست) یا مالتوز فقط در دانه گیاهان و دانه غلات یافت میشه. نظر شما چیست؟؟
(1)
نرگس مهدوی
3 سال پیش
در مورد مواردی که فراتر از حد کتاب درسی هستن ما اطلاعی نداریم. اگه علاقه مند هستین بیشتر از این حد بدونین میتونین سرچ کنین. :)
(1)
بهزاد ظهوریان هادی
3 سال پیش
سلام و عرض ادب خسته نباشید احوال شریف با توجه به این گزینه که نکته خوبی داشت و استاد گفتند که قند ذخیره ای که در قارچ ها وجود دارد قطعا گلیکوژن نیست.(چون خودش اون گلیکوژن رو ذخیره کرده تا برای خودش مصرف کنه و برای مصرف باید آنرا تجزیه و به گلوکز تبدیل کنه. پس علاوه بر گلیکوژن گلوکز هم دارد). میخواستم بدونم اگر در تست به ما گفتند: ((مولکول کربوهیدرات موجود در گیاهان قطعا از اتصال تعداد فراوانی مولکول گلوکز بوجود آمده اند)) این جمله درسته یا نه؟؟
(1)
نرگس مهدوی
3 سال پیش
سلام. متشکرم. زیست شناسی به این شکل هست که وقتی به شما چیزی تو کتاب درسی یاد ندادن از شما اون مطلب رو نمیخان و این مطلب بدیهی هست. چون کتاب درسی برای شما نگفته اون قند ذخیره ای در قارچ ها چیه پس نمیتونه چنین سوالی ازتون بکنه.
(1)
بهزاد ظهوریان هادی
3 سال پیش
@نرگس مهدوی سلام و عرض ادب یعنی در قارچ ها علاوه بر گلیکوژن و گلوکزی که حاصل از تجزیه گلیکوژن برای مصرف قارچ ها بوجود می آید. قند های دیگری هم هست. درسته؟؟
(1)
نرگس مهدوی
3 سال پیش
@بهزاد ظهوریان هادی میتونه باشه . خارج از کتابه.
(2)
بهزاد ظهوریان هادی
3 سال پیش
سلام و عرض ادب خسته نباشید میخواستم بدونم که گزینه 1 چون گفته بطور حتم( یا همون قطعا) یعنی در همه حالت ها و شکل های مختلف کربوهیدارات باید مثال نقض پیدا کنیم تا بررسی شود. حال اگر بجای قطعا. قید فقط در گزینه 1 را می آورد میشد بگیم که این گزینه را نادرست بگیریم؟؟؟ یا حتی اگر بجای مولکول کربوهیدرات از واژه لیپید همراه با قید به طور حتم( قطعا) در سوال استفاده میکرد. میتوانستیم گزینه 1 را نادرست بگیریم؟؟؟( چون در همه حالت و شکل های لیپید ها باید صدق کند. چون فسفولیپید یک فسفات اضافه دارد.) ممنون میشم پاسخ دهید. با تشکر
(1)
زهرا اکرمی
3 سال پیش
سلام برای سوال دومتون نه بازم درسته چون نگفته فقط از این دوتا درست بشه گفته این دوتا رو داره و حتما این دوتارو حداقل حداقل باید داشته باشه
(2)
بهزاد ظهوریان هادی
3 سال پیش
@زهرا اکرمی متشکرم
(2)
نرگس مهدوی
3 سال پیش
پاسخ سوال اولتون ، همه مولکول های زیستی به طور حتم کربن ، هیدروژن و اکسیژن رو دارن . ولی اگر میگفت فقط اون دو مورد رو دارن نادرست میشد.
(2)
نرگس مهدوی
3 سال پیش
در مورد سوال دومتون هم اگر قید فقط اون مورد رو میاورد غلط بود. اما اگه همین سوال بدون تغییر برای لیپید هم میومد بازم درست بود.
(2)
زهرا اکرمی
3 سال پیش
@بهزاد ظهوریان هادی خواهش میکنم
(1)
سید محمد متین رشادی
1 سال پیش
اتفاقا طبیعت که میگه،طیف خیلی گسترده تری رو شامل میشه حداقل تمام اون کربوهیدرات هایی که در کتاب درسی در این فصل اسم برده شده رو میتونیم در نظر بگیریم منطقا