یادبگیریم4:گرما همراه با تغییر حالت(بخار و میعان)

5/5
(2 رای)
برای مشاهده، ابتدا وارد شوید.
ورود و مشاهده فیلم

گرما و تغییر حالت

گرما(بدون تغییر حالت)
گرما(بدون تغییر حالت)

`01:30

1 تمرین

تست گرما (تغییر حالت)
تست گرما (تغییر حالت)

`01:16

1 تمرین

برای دریافت 50 ساعت تدریس زیست رایگان شماره موبایلت رو اینجا وارد کن
سوالات دیگران

جواب چی یادگرفتی2

(1)

زهرا باقری | آکادمی امروز

زهرا باقری

4 ماه پیش

سلام وقت بخیر چرا برا حل چی یادگرفتی از بخار آب ۱۰۰ درجه میایم به آب ۱۰۰ درجه مگه اول نباید بیاد به بخار آب ۰درجه بعد آب ۰ بعدم یخ ۰

نه بخار اب100درجه اول میشه اب 100 درجه.ینی از حالت گاز تبدیل میره یه پله پایین تر ینی مایع.. .بعدهم از مایع یه پله پایین تر میره ینی جامد.در کل اینجوری میشه: بخاراب 100 درجه-اب 100درجه-اب0درجه-یخ0درجه-یخ10- درجه

زهرا باقری | آکادمی امروز

زهرا باقری

4 ماه پیش

سلام لطف میکنید جواب تشریحی چی یادگرفتی دوم رو قرار بدین🌹

من این قسمتو متوجه نشدم چطور از ثابت بودن توان نتیجه بگیریم که باید بنویسیم Q1/t1=Q2/t2 ???

(1)

چون گفته توان گرمادهی اجاق ثابته چه درQ¹ چه درQ²

(1)

سلام میشه سوال مثال رو توضیح بدین؟

سلام عزیزم اگر از مثال ها ایرادی هست در همون دقیقه از فیلم مشخص کن. تا بتونم دقیقتر راهنماییت کنم. این دقیقه ای که مشخص کردی سوال چی یادگرفتی هست.

هلیا محمدی | آکادمی امروز

هلیا محمدی

7 ماه پیش

سلام خسته نباشید، چرا مبحث توان گرمایی رو توضیح ندادید؟

توان رو تو فصل 3 و ترکیبی توان با گرما رو تو همین فصل توضیح دادند

زهرا l | آکادمی امروز

زهرا l

7 ماه پیش

سلام گفتیم تبخیر سطحی با رطوبت و فشار رابطه عکس داره الان مثلا رطوبت بره بالا تبخیر سطحی کم میشه ولی وقتی فشار بره بالا مثلا یه جایی مثل تهران نسبت به یه منطقه که ارتفاع بیشتر داره و خنک تر هست تبخیر سطحی اش هم زیاد میشه که اینجا شد رابطه مستقیم

(1)

توی این قسمت جزوه میگه اگر فشار رو زیاد کنیم نقطه جوش بالا میره یعنی اب دیر تر جوش میاد درسته؟ پس چرا توی زودپز اب با فشار بیشتر زود تر جوش میاد؟

بله آب دیر تر به جوش میاد در زود پز هم دیرتر به جوش میاد،در نتیجه دمای آبمون قبل از اینکه به جوش بیاد بالاتر می‌ره و غذا بهتر میپزه

تو زودپز فشار بیشتر هست و نقطه جوش آب میره بالا و در نتیجه آب تا قبل از تبخیر شدن گرمای بیشتری میگیره و این گرمای بیشتر رو میده به غذا

سلام لطفا ب این آیدی روبیکا پیام بدید سوال فیزیک دارم برام رفع اشکال کنید آیدی @Bbhbhbb

وقت بخیر:)

جواب به صورت صوتی می باشد:)

سلام اگه کسی حل کرده میشه جواب چی یاد گرفتیم دومو بگه

ویس

جواب به صورت صوتی می باشد:)

سلامن متوجه نمیشم چطوری با افزودن ناخالصی نقطه ذوب کاهش می یابد و نقطه جوش افزایش ؟

(1)

سلام عزیزم:) وقتی یک ناخالصی وارد یک ماده دیگه میشه، برای اینکه بتونه با اون ماده تشکیل یک مخلوط پایدار همگن بده باید که پیوندهای قدیمی ماده خالص شکسته بشه و پیوندهای جدید ماده خالص و ناخالص تشکیل بشه. مسلما پیوندهای جدید باید قوی‌تر از قبلی باشه تا پایداری حاصل بشه، وقتی هم که پیوند قوی‌تر باشه انرژی پیوند قوی‎‎‌تره و در نتیجه نقطه جوش بالاتر میره. در انجماد هم به همین صورته منتها، در تبخیر، گرما میدیم ولی در انجماد گرما میگیریم. پس نقطه ذوب کاهش پیدا میکنه.

سنا محمدی | آکادمی امروز

سنا محمدی

4 ماه پیش

@فاطمه رحیمی نسب سلام ببخشید میشه برای انجماد هم توضیحش بدین و یه مثال بگید براش :) و اینکه من نمیتونم بفهمم رابطشون چجوریه مثلا چرا نقطه جوش میره بالا ولی نقطه ذوب کاهش پیدا میکنه>_< ؟

زینب طاقتی | آکادمی امروز

زینب طاقتی

10 ماه پیش

سلام وقت بخیر میشه لطفاجواب تشریحی این سوال بنویسید من هر چی حل میکنم به جواب نمیرسم ممنونم

جواب به صورت صوتی می باشد:)

(1)

لیلا شمس | آکادمی امروز

لیلا شمس

10 ماه پیش

@فاطمه رحیمی نسب چرا جواب من منفی میشه برای این سوال ؟ میشه منفی ۳۰۳۱ ....

@لیلا شمس سلام عزیزم:) طبیعیه چون داریم از بخار اب گرما میگیریم یعنی بخار اب داره گرما از دست میده پس گرماده هست و علامت منفی میشه. منتها صورت سوال گفته چند ژول گرما بگیریم ازش یعنی مقدار رو از ما میخواد

بچه محلامون غلط میکنن 😂😂 اینا باید واسه خودمون بمونه😂😎😎

(8)

ق ق | آکادمی امروز

ق ق

8 ماه پیش

😂😂

(2)

تواین تیپ سوالات راهبرد مسئله نمینویسیم!؟

لطفا تایم مشخص کنید