مهندسی پروتئین، افزایش پایداری پروتئین
`00:54
مهندسی بافت، نکات مهندسی بافت
`01:07
5+
امروزی هایی که تازه این مبحثو دیدن
:) )
فارغ التحصیل تجربی - خراسان جنوبی
فاطمه عزیززاده
فارغ التحصیل تجربی - خراسان رضوی
غزل اسماعیل پور
دوازدهم تجربی - اردبیل
ابوالفضل امین پور
دوازدهم تجربی - چهارمحال و بختیاری
علی قلی زاده
فارغ التحصیل تجربی - آذربایجان شرقی
ثنا حسینخانی
دوازدهم تجربی - تهران
محمد جلیلیان
فارغ التحصیل تجربی - کرمانشاه
پارمیدا عزیزی مروت
دوازدهم تجربی - البرز
علی قهرمانی
فارغ التحصیل تجربی - فارس
سونیا خاندوزی
فارغ التحصیل تجربی - گلستان
= $('#player')[0]?.offsetHeight && openTab == 2 ? scrolledFromTop = true : scrolledFromTop = false">
5+
امروزی هایی که تازه این مبحثو دیدن
:) )
فارغ التحصیل تجربی - خراسان جنوبی
فاطمه عزیززاده
فارغ التحصیل تجربی - خراسان رضوی
غزل اسماعیل پور
دوازدهم تجربی - اردبیل
ابوالفضل امین پور
دوازدهم تجربی - چهارمحال و بختیاری
علی قلی زاده
فارغ التحصیل تجربی - آذربایجان شرقی
ثنا حسینخانی
دوازدهم تجربی - تهران
محمد جلیلیان
فارغ التحصیل تجربی - کرمانشاه
پارمیدا عزیزی مروت
دوازدهم تجربی - البرز
علی قهرمانی
فارغ التحصیل تجربی - فارس
سونیا خاندوزی
فارغ التحصیل تجربی - گلستان
مهندسی پروتئین، افزایش پایداری پروتئین
`00:54
مهندسی بافت، نکات مهندسی بافت
`01:07
سوالات دیگران
(2)
عطیه رحمانی
5 ماه پیش
سلام خسته نباشید درگزینه یک وقتی گفته میشود میزان تاثیر بیشتر میشود منظورش این نیست که قوی تر عمل میکنه ؟منظورش این هست که چون عمر پلاسمین بیشتر میشه میتوانه بیشتر اثر کنه ؟
کپی لینک
علی سلیمانی
8 ماه پیش
سلام در تولید اینترفرون و پلاسمین همیشه ژن مربوط به ان رو تغییر میدیم؟ پس چه زمانی توالی خود پروتئین رو تغییر میدیم؟
کپی لینک