مهندسی پروتئین، افزایش پایداری پروتئین
`00:54
مهندسی بافت، نکات مهندسی بافت
`01:07
5+
امروزی هایی که تازه این مبحثو دیدن
:) )
فارغ التحصیل تجربی - خراسان جنوبی
فاطمه عزیززاده
فارغ التحصیل تجربی - خراسان رضوی
غزل اسماعیل پور
کنکوری تجربی - اردبیل
ابوالفضل امین پور
کنکوری تجربی - چهارمحال و بختیاری
علی قلی زاده
فارغ التحصیل تجربی - آذربایجان شرقی
ثنا حسینخانی
کنکوری تجربی - تهران
محمد جلیلیان
فارغ التحصیل تجربی - کرمانشاه
پارمیدا عزیزی مروت
کنکوری تجربی - البرز
علی قهرمانی
فارغ التحصیل تجربی - فارس
سونیا خاندوزی
فارغ التحصیل تجربی - گلستان
= $('#player')[0]?.offsetHeight && openTab == 2 ? scrolledFromTop = true : scrolledFromTop = false">
5+
امروزی هایی که تازه این مبحثو دیدن
:) )
فارغ التحصیل تجربی - خراسان جنوبی
فاطمه عزیززاده
فارغ التحصیل تجربی - خراسان رضوی
غزل اسماعیل پور
کنکوری تجربی - اردبیل
ابوالفضل امین پور
کنکوری تجربی - چهارمحال و بختیاری
علی قلی زاده
فارغ التحصیل تجربی - آذربایجان شرقی
ثنا حسینخانی
کنکوری تجربی - تهران
محمد جلیلیان
فارغ التحصیل تجربی - کرمانشاه
پارمیدا عزیزی مروت
کنکوری تجربی - البرز
علی قهرمانی
فارغ التحصیل تجربی - فارس
سونیا خاندوزی
فارغ التحصیل تجربی - گلستان
مهندسی پروتئین، افزایش پایداری پروتئین
`00:54
مهندسی بافت، نکات مهندسی بافت
`01:07
سوالات دیگران
(1)
سلام وقت بخیر این نکته از کجا قابل استخراج هست که باکتری اگزو و آندو ندارد؟
(1)
کپی لینک
.... .....
6 ماه پیش
وقت بخیر این سوال منم هست میشه لطفا کارشناس ها پاسخ بدید؟
(1)
کپی لینک
زهرا اکرمی
7 ماه پیش
سلام ببین در کل سوال هایی که اینجور هست ببین کدومش درست تره این خودش یه تکنیک توی زیست هست حتی اگر نکته گزینه دیگه ای رو نخوندی و در اینجا هم فکر کنم در کل طراح میخواسته با پارامسی اشتباه بگیریم
(1)