مهندسی پروتئین، افزایش پایداری پروتئین
`00:54
مهندسی بافت، نکات مهندسی بافت
`01:07
5+
امروزی هایی که تازه این مبحثو دیدن
:) )
فارغ التحصیل تجربی - خراسان جنوبی
فاطمه عزیززاده
فارغ التحصیل تجربی - خراسان رضوی
غزل اسماعیل پور
دوازدهم تجربی - اردبیل
ابوالفضل امین پور
دوازدهم تجربی - چهارمحال و بختیاری
علی قلی زاده
فارغ التحصیل تجربی - آذربایجان شرقی
ثنا حسینخانی
دوازدهم تجربی - تهران
محمد جلیلیان
فارغ التحصیل تجربی - کرمانشاه
پارمیدا عزیزی مروت
دوازدهم تجربی - البرز
علی قهرمانی
فارغ التحصیل تجربی - فارس
سونیا خاندوزی
فارغ التحصیل تجربی - گلستان
= $('#player')[0]?.offsetHeight && openTab == 2 ? scrolledFromTop = true : scrolledFromTop = false">
5+
امروزی هایی که تازه این مبحثو دیدن
:) )
فارغ التحصیل تجربی - خراسان جنوبی
فاطمه عزیززاده
فارغ التحصیل تجربی - خراسان رضوی
غزل اسماعیل پور
دوازدهم تجربی - اردبیل
ابوالفضل امین پور
دوازدهم تجربی - چهارمحال و بختیاری
علی قلی زاده
فارغ التحصیل تجربی - آذربایجان شرقی
ثنا حسینخانی
دوازدهم تجربی - تهران
محمد جلیلیان
فارغ التحصیل تجربی - کرمانشاه
پارمیدا عزیزی مروت
دوازدهم تجربی - البرز
علی قهرمانی
فارغ التحصیل تجربی - فارس
سونیا خاندوزی
فارغ التحصیل تجربی - گلستان
مهندسی پروتئین، افزایش پایداری پروتئین
`00:54
مهندسی بافت، نکات مهندسی بافت
`01:07
سوالات دیگران
(1)
عطیه رحمانی
5 ماه پیش
سلام وقت به خیر طبق تست قبلی اگر برای اینترفرون باروش مهندسی پروتئین بگوییم تاثیر اینترفرون بیشتر میشه درسته ؟ یا غلطه؟
کپی لینک
عطیه رحمانی
4 ماه پیش
@دنیا قریبی راد ممنونم 🥰
(1)
کپی لینک
دنیا قریبی راد
4 ماه پیش
سلام رفیق پایداریش بیشتر شده پس فعالیتش افزایش پیدا کرده پس تاثیرگذاریش هم بیشتر شده
(1)