انتقال شیره خام (قسمت۱)
`01:17
1 تمرین
انتقال شیره خام (قسمت۲)
`01:03
1 تمرین
شیره پرورده + تست
`01:48
1 تمرین
5+
امروزی هایی که تازه این مبحثو دیدن
مریم اسکندری
دوازدهم تجربی - فارس
نازنین کریمی
فارغ التحصیل تجربی - گیلان
مبینا طیبی
دوازدهم تجربی - گیلان
علی اسفندیاری
دوازدهم تجربی - قم
عباس مطریان پور
فارغ التحصیل تجربی - خوزستان
سپیده رحیمی
فارغ التحصیل تجربی - اصفهان
غزل اسماعیل پور
دوازدهم تجربی - اردبیل
مریم غفاری
فارغ التحصیل تجربی - مازندران
مهدی حسینی
دوازدهم تجربی - اصفهان
امیرحسین زارعی
دوازدهم تجربی - زنجان
= $('#player')[0]?.offsetHeight && openTab == 2 ? scrolledFromTop = true : scrolledFromTop = false">
5+
امروزی هایی که تازه این مبحثو دیدن
مریم اسکندری
دوازدهم تجربی - فارس
نازنین کریمی
فارغ التحصیل تجربی - گیلان
مبینا طیبی
دوازدهم تجربی - گیلان
علی اسفندیاری
دوازدهم تجربی - قم
عباس مطریان پور
فارغ التحصیل تجربی - خوزستان
سپیده رحیمی
فارغ التحصیل تجربی - اصفهان
غزل اسماعیل پور
دوازدهم تجربی - اردبیل
مریم غفاری
فارغ التحصیل تجربی - مازندران
مهدی حسینی
دوازدهم تجربی - اصفهان
امیرحسین زارعی
دوازدهم تجربی - زنجان
انتقال شیره خام (قسمت۱)
`01:17
1 تمرین
انتقال شیره خام (قسمت۲)
`01:03
1 تمرین
شیره پرورده + تست
`01:48
1 تمرین
سوالات دیگران
(2)
امیرحسین ادبی
2 ماه پیش
0:1:26
چرا استاد گفتن اسمز مگه اوند چوبی زنده است
کپی لینک
امیرحسین ادبی
2 ماه پیش
@سید محمد متین رشادی حرف شما درست اما یک اشکالی داره این که به تعریف اسمز دقت نکردین اسمز یعنی عبور آب از غشای نیمه تراوا آوند چوبی مرده است پس غشا ندارد
کپی لینک
سید محمد متین رشادی
2 ماه پیش
اگر ویس ناواضح بود بگید دوباره ضبط کنم 🌷 ریپلای نباشه 🌷