تست9

5/5
(12 رای)
برای مشاهده، ابتدا وارد شوید.
ورود و مشاهده فیلم

صابون ها

نحوه انحلال
نحوه انحلال

`01:12

1 تمرین

طرز تهیه صابون ها
طرز تهیه صابون ها

`00:45

1 تمرین

شوینده های غیر صابونی
شوینده های غیر صابونی

`01:06

1 تمرین

50 ساعت تدریس کاملا رایگان زیست برای دریافت ویدیو ها شماره ت رو وارد کن
سوالات دیگران
Taha Rashidi | آکادمی امروز

Taha Rashidi

2 ماه پیش

درود اگه گفته بود مخلوط a و b به همراه اب با اضافه کردن cبه یک کلویید تبدیل میشود ، اون موقع جمله درست بود یا نه؟؟!

Zahra =) | آکادمی امروز

Zahra =)

1 ماه پیش

بله چربی‌ها مخلوطی از استر بلند زنجیر و اسیدهای چرب هستند. که میشه a و b که با اضافه کردن صابون به مخلوط چربی و آب یک محلول پایدار ایجاد می‌شه که بهش کلوئید میگن

قسمت د رو توضیح میدید

منظور این قسمت اینه که از ترکیب صابون و استر سنگین با اب یک کلوئید به دست می اید در واقع صابون باعث میشود که ذره های اب و استر سنگین کنار هم نگه داشته بشن همچنین استر سنگین نوعی چربیه و در اب حل نمیشود اما صابون فقط باعث میشه ذره ها کنار هم بمونند اما در هم حل نمی شوند

(1)

مائده خیری | آکادمی امروز

مائده خیری

3 ماه پیش

سلام وقت بخیر میشه لطف کنید و این دو جمله که مربوط به تمرین یادبگیریم 2 هست را توضیح بدید ممنونم

من تمرین ۳ رو متوجه نمیشم لطفا توضیح بدید!

(1)

نرگس مهدوی | آکادمی امروز

نرگس مهدوی

tik

11 ماه پیش

سلام تعداد هیدروژن ها رو به شما داده شما باید ببینی هیدروژن ها به چه صورت و کجا و چند تا وجود داره فرمول استر رو باید پیدا کنی که ۳ تا ازش داری و ۵ تا هیدروژن هم تو اون زنجیره سمت چپ داری مجموع این ها طبق سوال باید بشه ۱۱۰ تا

@نرگس مهدوی سلام اون ۵ تا هیدروژن سمت چپ دقیقا از کجا اومده؟

خواهشا تست 3 تمرین یادبگیریم رو توضیح بدید نمیفهممش

سلام وقت بخیر؛ ببین کاملا مشخصه دیگه گزینه چهار غلطه ، حالا چرا ؟ چون ظرف ذکر شده حاوی کلوئیده که حاوی توده های مولکولی است نه ذرات ریز مادهههه ذرات ریز ماده مربوط به سوسپانسیونه

NAFAS ‌ | آکادمی امروز

NAFAS ‌

1 سال پیش

در مورد ه‍ منظور استاد از اینکه حلقه بنزن نداره چیه؟

جواب به صورت صوتی می باشد:)

(1)

A a | آکادمی امروز

A a

1 سال پیش

سلام ببخشید در مورد سوال 6 تمرین بخش ب صابون باعث انحلال چربی در اب میشه ؟ لفظ انحلال برای کلوئید درسته؟

زینب مقدم | آکادمی امروز

زینب مقدم

tik

1 سال پیش

جواب به صورت صوتی می باشد:)

(1)

A a | آکادمی امروز

A a

1 سال پیش

@زینب مقدم جواب به صورت صوتی می باشد:)

چرا استر بلندزنجیر رو به طور مستقیم چربی در نظر میگیریم؟ مگه استر یکی از اجزای سازنده چربی نیست؟

خب آره،در واقع طبق تعریف کتاب،چربی مخلوطی از استر بلند زنجیره و اسید چربه مگه استاد چیز متناقضی گفتن؟

K  .Sh | آکادمی امروز

K .Sh

1 سال پیش

سلام وقتتون بخیر سوسپانسیون و کلوئید رو به این دلیل کدر گفته که نور رو عبور نمیدن؟ کدر به چیزی میگیم که نور رو عبور نده ؟

(1)

مهدی مکبر | آکادمی امروز

مهدی مکبر

1 سال پیش

به این دلیل کدر گفته که نور رو پخش میکنن کدر به چیزی میگن که نور رو پخش کنه نه اینکه عبور نده

K  .Sh | آکادمی امروز

K .Sh

1 سال پیش

@مهدی مکبر شفاف یا کدر بودن به خاطر عبور ندادن یا دادن نوره و دلیل اصلیش پخش نور نیست

بلی

Fatemeh Ghaffarian | آکادمی امروز

Fatemeh Ghaffarian

2 سال پیش

سلام لطفا توضیح میدید چرا گزینه ی (ب) صحیحه؟

مهدی مکبر | آکادمی امروز

مهدی مکبر

1 سال پیش

قسمت اولش که گفتیم با سر ابگریز به چربی متصل میشه و به خاطر یون سدیم در اب هم حل میشه

نگاه صادقی | آکادمی امروز

نگاه صادقی

2 سال پیش

چرا این عبارت درسته؟ کلوئید ها ظاهری همگن دارند

ظاهرا آره همگن یعنی در همه جاش یک شکل و یک نوع ترکیب ثابت داشته باشه مثلا آب گل آلود همگن نیست چرا؟ چون مثل در یک سطل از آب گل آلود دو لیوان از دو محل متفاوت برداریم نمیتونیم ادعا کنیم که غلظت مواد تشکیل دهندشون یکسانه اگه همین سطل شفاف باشه در ظاهر هم متوجه میشویم که غلظت گل در پایین ظرف بیشتر از بالای اونه اما مثلا شیر رو بیار تو ذهنت اگر در یک پارچ شفاف باشه شما در نگاه و در ظاهر فک میکنید غلظت ها در همه جا یکسانه اما آزمایش ها نشون میده غلظت اون در همه نقاط یکسان نیست چون جرم مواد تشکیل دهنده اون و در نهایت چگالی اونا نسبت به هم تفاوت داره واسه همینه که برای اینکه در هنگام نوشیدن طعم یکسانی داشته باشه روی پاکت شیر نوشته قبل از مصرف تکان دهید امیدوارم متوجه شده باشین ببخشید طولانی شد موفق باشین

(3)

نگاه صادقی | آکادمی امروز

نگاه صادقی

2 سال پیش

@علیرضا سهرابی خیلی عالی بود واقعا ممنون

زهرا واعظی | آکادمی امروز

زهرا واعظی

2 سال پیش

سلام میشه سوال 3یادبگیریم را توضیح بدید؟

زینب مقدم | آکادمی امروز

زینب مقدم

tik

2 سال پیش

سلام زهرا جان کدوم قسمتشو؟

مهدی مکبر | آکادمی امروز

مهدی مکبر

1 سال پیش

@زینب مقدم سللم خانم مقدم میشه بگید مورد الف چرا درسته مگه میشه یچیزی ناهمگن باشه بگیم ظاهرش همگنه 😑 درسته شبیه محلول هاست اما خود کتاب واضح گفته ک همگن نیست و بنظرتون این لفظ نباید غلط باشه ؟

زینب مقدم | آکادمی امروز

زینب مقدم

tik

1 سال پیش

@مهدی مکبر سلام این سوال از این قسمت کتابه

(1)

سلام گزینه الف و د می شود بیشتر توضیح دهید؟

زینب مقدم | آکادمی امروز

زینب مقدم

tik

2 سال پیش

سلام الف

زینب مقدم | آکادمی امروز

زینب مقدم

tik

2 سال پیش

د

زهرا عتبی | آکادمی امروز

زهرا عتبی

2 سال پیش

؟؟

زینب مقدم | آکادمی امروز

زینب مقدم

tik

2 سال پیش

وویست ناواضحه🤕

زهرا عتبی | آکادمی امروز

زهرا عتبی

2 سال پیش

@زینب مقدم گفتم برای تهیه صابون اگر یک باز رو بایک اسید چرب یا استر بلند یا چربی قاطی کنیم در هر سه حالت بهمون صابون میده؟

(1)

سلام من تو این تست اصلا متوجه نشدم منظورش چیه

زینب مقدم | آکادمی امروز

زینب مقدم

tik

2 سال پیش

سلام وویس